Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám leszoktatni barátnőmet a bulizásról?
Úgy érzem egyforma páros vagyunk :) én is imádok/imádnék discoba járni, ha a párom jönne velem...de ő egyenesen ki nem állhatja és azt mondja már kinőtt ebből...egyedül meg nekem nincs kedvem menni...
imádok táncolni és a zenét is imádom, nem kell egy korty alkohol sem, h jól érezzem magam...nagyon jó társaságunk van, fiatalok vagyunk :)
de akármilyen érvet is hozok fel, a válasz mindig az, h NEM. és ilyenkor megkapom, h milyen kis csitri vagyok, meg keressek fiatalabbat :P
nem fogok tudni ezen változtatni, ahogy a te barátnőd sem...
abban meg ne legyél biztos, h máshol nem vagytok ugyanúgy együtt drogos meg alkoholista egyénekkel. engedd neki, had tombolja ki magát...mikor fog menni mikor gyerekei lesznek? tudom ez közhelyes, de most komolyan?! ha a saját barátomra nem tudok hatni, had próbálkozzam nálad :)
vagy találj ki te programokat, a lényeg, h zene legyen !!!!
jah és az én problémámra is várok válaszokat !!!!!
23/L
Szerintem ne próbáld a barátnődet leszoktatni semmiről.Had érezze jól magát ahogy akarja.
11 meg nyugodtan menjen el a barátja nélkül.Még egy kapcsolatban is kell valamennyi szabadságot hagyni egymásnak.Néha külön programok vannak az csak jót tesz a kapcsolatotoknak.Amennyiben elég bizalom van köztetek,hogy nem lesz féltékeny.
Ehhez az ötlethez mit szólsz?
Hat szerintem az ilyen helyekre nem csak azert jar valaki, hogy leigya magat, hanem hogy pasizzon. Inni, zenet hallgatni otthon is lehet es ha szeret szorakozni is veled akarna, nem idegenekkel.
Konnyen meglehet, hogy csak egy atmeneti megoldas vagy es amint talal talal valaki "jobbat" dob es mehetsz.
Erre megoldas lehet, hogy te pl. elmennel valahova egyedul, pl. strandra, kirandulasra, hetvegi kiruccanasra nelkule, hatha eszreveszi magat. Pl. valami kirandulasra amirol nem szolnal neki csak utolso pillanatban, amikor ott mar nem lehet szobat foglalni, mert telt haz van es azt mondanad, hogy nyerted stb, jo pofon lenne neki hatha eszhez ter, bar ezt ketlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!