Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a párom, hívő lett. Úgy érzem a kapcsolatunk rovására megy! Mit tegyek? 23 L
Agymosásból nehéz kikeveredni.
Az előttem lévők jól írták, ki kéne lépnie.
Sok mást meg lehet változtatni egy emberen, én mindig ezt mondom, de a hit az egyetlen, amivel nem lehet mit kezdeni.
Azt pedig jószerivel képtelenség megváltoztatni.
Mivel ez egy folyamat, míg eljutott idáig, egy folyamat is lenne míg kijön belőle.
A kérdés, neked ehhez lenne türelmed?
Ezt amúgy így elmondtad neki?
nem vagyok meggyőződve arról, hogy szektás
a közösség honlapján azt írják, hogy Teljes Evangéliumi Kersztény Egyházból alakultak át keresztén hitű közösséggé
Most olvasom, néhány családból alakult ki ez a közösség.
Attól, hogy ez a neve, még simán lehet szekta.
Békesség Istentől.
Lelkész vagyok.
Nem az a baj, hogy imádkoznak.
A gond ott van, hogy a vezető, azért, hogy ki ne zárják, létrehozott egy új csoportot.
Csak extra szokásokkal tudja a híveknek a különcséget hitelessé tenni - mondván, az eredeti nem tartotta be a "biblikus szabályokat". Ő sem tartja be, mert MINDEN SZABÁLYT lehetetlen betartani. Az IRGALOM és a KÖNYÖRÜLET a prófétáknál jelen van, ez pedig a páros kapcsolat felé is kell, hogy érvényesüljön.
Imádkozz vele, és menjetek a a régi templomban, vagy pedig műveld magad a Biblián keresztül.
A munkanélküliség mellett mennyi perselypént visz el a párod adománynak? Ez csúnya kérdés, de fontos. Mert az özvegy asszony fillérje is példabeszéd, és pedig fontos példabeszéd.
Ha tudok, segítek neked PM.
Barátsággal -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!