Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal el szeretnénk felejteni a multat (ld. Ex), de ő mindig felemlegeti. Régebben az ő multját nagyon gyakran, és egy jó ideje az enyémet szinte mindig. Miért?
Ha azt akarja h mindketten felejtsünk, akkor nem így kellene, hogy felhánytorgatja és a szememre veti, igaz?Neki egy k volt az exe (első barátnője), én meg hűséges vagyok és nem csalnám meg senkivel.
Azt is kérdezte h mivel büntetem meg magamat, mivel büntet meg engem Isten az exem miatt (egy nekem nem esetemmel jöttem össze, fél év barátság + nagy adag magány miatt).
Mivel volt orál a multamban, emiatt kérdezgette ezt a büntetéses dolgot tőlem. Ez féltékenység?
Egy kívüláló ok + az ő hazugsága miatt maradt el a randink, amikor még szingli voltam. :/ (mindkettőnk exe előtti időben lett volna)
20l
vallásos?
mi az, hogy orál miatt büntet Isten?
szabályt hoztunk közösen mivel el Akarjuk felejteni a multat mindketten,
de nem tartotta be (4nap) :( :( felemlegeti, ahogy előtte is
valamennyire vallásos, de nem elvakult, ahogy én sem
az én részemről ez nem áll fenn, és valószínűleg az övéről sem
de engem azzal bánt, h felemlegeti nagyon gyakran holott az exemet el akarom felejteni
ő meg a kapcsolatunk elején mindig az exével példálózott, intim pillanatban is :/ :(
az exe állandóan megcsalta, meg szakított a párommal
beszélgettünk errőld, de szinte azonnal engem kérdez: elfelejtetted-e? ugye nem gondolsz rá? ha megtudom, elhagylak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!