Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan embert el lehet felejteni 2 hét alatt akivel nagyon jo volt hónapokig és nemtudtak elszakadni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 13:06
3/11 anonim válasza:
óó nekem 2 év után is néha eszembe jut egy illető, ne aggódj
4/11 anonim válasza:
Nem könnyû,de mindent lehet csak akarni kell.Meg szituációfüggõ a dolog.
5/11 A kérdező kommentje:
a barátnőjét is otthagyta miattam és most azt mondja új nője van..de nem hiszi h lesz olyan jo vele mint velem..mit tegyek?harcoljak érte?
2012. dec. 25. 13:12
6/11 anonim válasza:
mindenki megkapja ami jár neki... mármint, ha Miattad hagyott már el vkit akkor ne számíts arra hogy Veled nem teszi meg ugyanezt... tapasztalat...
Amúgy igen, mindenki pótolható... sajnos...
7/11 anonim válasza:
HA van elég lelkierõd,akkor harcolj érte,én is úgy gondoltam,hogy ha szivem-lelkem kiteszem minimum a tiszteletét elnyerhetem,DE nagyot kellett csalódnom.Döntsd el te mennyit bírsz el!36N.
8/11 A kérdező kommentje:
igen...ez a dolog bennem is felmerült, h otthagy másért...ti a helyemben tennétek érte? csak mert a csajjal távkapcsolatban lesz..
2012. dec. 25. 13:37
9/11 anonim válasza:
Bírnád a bizonytalanságot?Hidd el kúrvára padlóra tud küldeni egy ilyen érzés,én nem irok többet de ......mindenesetre az idegszálaidat nagyon erõsítsd fel,nem lessz könnyû dolgod.Én spec. 4-hónapig bírtam.Sok sikert!:)
10/11 A kérdező kommentje:
igazad van...nagyon..de nemtudom elengedni vmi azt súgja h még
2012. dec. 25. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!