Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogom felejteni? Fogok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogom felejteni? Fogok még szeretni? Összetört szív :|

Figyelt kérdés
Már egy éve, hogy átestem egy viharos szakításon... Azóta nem tudok kötődni igazán senkihez. Volt egy barátom de őt sem szerettem igazán. Most van barátom... de nem érzem azt hogy jaj most hú de nagyon szerelmes vagyok. Jó vele lenni, megölelni, megcsókolni... de nem az igazi. Sokat változtam az elmúlt egy évben... elvesztettem 2 (legjobb)barátomat is, leginkább az én hibámból. Lesz ez még jobb?
2012. nov. 26. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
igen lesz, soha nem szabad feladni, majd az idő megoldja a problémákat
2012. nov. 26. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
lesz, de csak ha te is akarod. fel a fejjel, az élet szép, csak meg kell látni a szépséget. lehetne rosszabb is, hogy nincs barátod, de mégis van
2012. nov. 26. 21:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Én szeretem az egész életet... új iskolába járok és sok barátom van és imádom őket :)
2012. nov. 26. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Nekem ezek sincsenek.
2012. nov. 26. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi volt a kiváltó ok. Tünetek... Van-e széklete? X)

He, inkább írd le nekünk mi a problematika, oszt majd kisilabizálunk valamit itten. Hisz azért van a GYK oldal!

Elég nagy körítéssel elmondani, monogrammal, meg ilyenek.

2012. nov. 29. 11:40
 6/9 anonim válasza:
Hát fogsz hidd el!nagyon nehéz lesz..nekem 5 évbe telt mire találtam vkit akibe beleszerettem fülig..pedig rengeteg sráccal próbálkoztam és ne tudtam egyikbe se beleszeretni..akkor fog jönni hidd el mikor nem várod..és olyan lesz akire nem is gondolnál,h tetszene..mert pont ezért lesz szép!
2012. dec. 25. 13:18
 7/9 kovács kody ***** válasza:

Tudom mit érzel!

én 4 hónapja szakítottam a kedvesemmel eldobott mint egy törlőrongyot! 3 évig voltunk együtt! még mindig ugyan annyira szeretem mint akkor! azt mondják az idő jó gyógyír ez hülyeség! nem, hogy fakulna az érzésem hanem egyre jobban hiányzik bár vissza hallásból azt halottam, van már új pasija a volt exemnek de akkor sem lehet ebbe bele nyugodni max uralkodsz magadon de belülről sík ideg vagy, hogy már nem vagy azzal az illetővel akit te féltve szerettél! pedig, aztán én elmondhatom, hogy egy fiú is tud sírni mert én mindig azt teszem sajnos a szakítás végett pánik beteg lettem! ha csak be kell mennem Pestre már el kap az ideg, nem kapok levegőt remegek le ver a víz! ja! és 25 éves vagyok ! Ez soha nem fog el múlni ha jön is helyette egy másik szerelem akkor is mindig meg marad benned a rég múlt sebei és ezt soha senki nem fogja veled elfelejtetni!!!!! max, eltereli a figyelmed!

A KÉRDÉSEDRE A VÁLASZ ADDIG NEM LESZEL ÚJRA SZERELMES 1000 -EL MÉG A VOLT EXED LENEM ZÁROD MAGADBAN MINT AGYBAN MINT SZÍVBEN!

2013. aug. 11. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne add fel!! :) Tényleg jön majd más... azóta eltelt 1,5év és találtam olyan embereket akik azért szeretnek aki vagyok és nem akarnak megváltoztatni. Te is keress ilyen embereket... Szurkolok neked ;)
2013. aug. 11. 19:01
 9/9 anonim válasza:
Én már 25 éves vagyok és még mindíg eszembe szokott jutni a tinikori szerelmem..főleg mostanában..pedig nem is láttam már évek óta..( amúgy plátói volt) persze ez nem azt jelenti, hogy úgy fáj az emlékezés mint anno..de ha meglátnám szerintem ugyanaz lenne mint régen sajnos..Így jártam..nem tudom ígérni,hogy abszolút elfelejted, de nem fog már úgy fájniés erősebb leszel!!Találsz valakit akivel jól fogod magad érezni.
2015. júl. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!