Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ezek után? Megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezek után? Megéri várom rá?

Figyelt kérdés

Helló!

23 éves egyetemista srác vagyok, barátnőm 22 éves. Két éve voltunk együtt. Az első 10-11 hónap hihetetlen csodálatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat egymással, minden tekintetben. Azután részben rajtunk kívül álló okok miatt elkezdtek megváltozni a dolgok közöttünk. Elkezdtünk dolgozni az egyetem alatt, és úgy hozta a sors, hogy mindketten egy helyen dolgoztunk. Nem laktunk együtt de nagyon sokat voltunk a másiknál. Sokszor hazavittük a munkahelyi feladatokat, együtt próbáltuk megoldani, de a sok feszültség és teljesíteni akarás sok konfliktust szült. Kétszer fajult odáig a veszekedés, hogy barátnőm majdnem elhagyott, de mindig sikerült megbeszélnünk, nem is sok idő alatt. Az utolsó hónapokban már minden héten sikerült kiakasztanunk a másikat valami hülyeséggel, de a köztes időben nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.

Három héttel ezelőtt, legutolsó konfliktusunk után 1 nappal, bejelentette, hogy elhagy, mert nem bírja tovább mellettem. Úgy érzi, hogy mindketten túl hirtelen haragú típus vagyunk ezért ennek nem lesz jó vége, nem illünk össze. Természetesen próbáltam visszafordítani az egészet, de nem sikerült, esélyem sem volt. Ha valamit nagyon akart abból nem engedett sohasem, és most is ezt a határozottságot láttam rajta.

Azóta nagyon sokat rágódtam, hogy vajon kinek volt igaza, ki tett több rosszat a másikkal, kinek a hibája volt az egész. Elismerem, sok-sok olyan dolgot tettem ami egy kis odafigyeléssel és odaadással elkerülhető lett volna, de az adott helyzetben mégsem voltam képes rá. Fordítva szintén ez a helyzet szerintem.

Nagyon szeretem még mindig és ő is azt mondja, hogy nagyon szeret, szakításunk után is. Mondott egy nagyon meglepő dolgot még 3 hete, hogy ha hagyom túltenni magát az egészen, újra összeszedni magát, akkor valamikor újra megpróbálhatnánk. Ha megvárom.

Abban biztos vagyok, hogy nem hazudott. Fontos dolgokban sohasem szokott, inkább elmondja még ha nagyon fáj is. Én szeretném meglátni, hogy tényleg újra tudja-e velem kezdeni, de nem tudhatom, hogy tényleg van-e esély rá és, hogy lehetséges-e akár sok-sok hónapot várni egy lányra ilyen állapotban, összetört szívvel.

Szerintetek érdemes megtennem? Vagy heverjem ki és keressek egy olyan lányt akivel mindenben megértjük egymást?

2012. jan. 15. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

" Mondott egy nagyon meglepő dolgot még 3 hete, hogy ha hagyom túltenni magát az egészen, újra összeszedni magát, akkor valamikor újra megpróbálhatnánk. Ha megvárom"

Nneharagudj de ez egy oltári nagy kamu szöveg.

Az ember ha rendbe akarja magát hozni és pihentetni a kapcsolatot,akkor mondjuk pár napig nem kell találkozni egymással!De szakítani és szünetet tartani felesleges.

2012. jan. 15. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ez csak egy finomított szakító szöveg. Nem akarja majd újrakezdeni. Csak ezt szebb volt mondani, mint a kemény igazat. :S
2012. jan. 15. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:
próbálj szerintem is túllépni rajta.találsz jobbat fiatal vagy.
2012. jan. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!