Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy felejteni próbálás?
Figyelt kérdés
A barátommal voltam tegnap este bulizni és hát mind a ketten ittunk.....Elkezdődött egy veszekedés, sok mindent a fejemhez vágott szemtől szemben is és a barátaimnak is mondott dolgokat amikor ideges lett. Mikor elváltunk mert hamarabb hazament mint én azt mondta mindennél jobban szeret.....és hogy másnap majd mindent megbeszélünk. Ma estére le volt beszélve hogy együtt alszunk, de ezt már nem tudom, hogy megtegyem-e. És félek nehéz lesz megbeszélni a dolgokat mert sok mindent mondott ami nagyon fájt.
18/L
9 hónapos kapcsolat
2012. nov. 25. 12:09
1/5 anonim válasza:
Szakítás után kell felejteni, és felejteni csak szakítás után lehet.
Mi a kérdés?
2/5 anonim válasza:
felejteni próbálás szerintem,mind kettő. beszéljétek meg bocsáss meg,vagy szakitsatok
3/5 A kérdező kommentje:
Ezután még az együtt alvás lehetséges vagy inkább húzzam picit az agyát ha megbeszéljük is, csak hogy jobban kelljek neki?
2012. nov. 25. 12:14
5/5 anonim válasza:
Mindenféleképpen elsőnek beszéljétek meg a problémákat és az ott alvást fel se hozd addig mert akkor nem fog komolyan venni és csak arra koncentrál majd hogy mikor alszotok együtt!Ha úgy látod hogy meg tudod neki bocsájtani azt amiket mondott és ezek utána valóban van e értelme a folytatásnak akkor adj bele mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!