Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok felejteni. Mit tegyek? Bővebben lent
énis hasonló cipőben járok, mármint a "felejtés" részében.
engem nem csalt meg, és nem volt szemét egyátalán. sokkal hosszabb ideig voltunk együtt,stb...nem is ez a lényeg..hanem az hogy el kell fogadni a dolgokat, meg kell tanulni velük együtt élni. nem egyszerű, sőtt, rettentő nehéz.de hidd el hogy igy kell lennie, és Te is megtalálod a boldogságot majd, egy olyan férfi mellett aki valóban csak érted él!! hidd el :)
Én csak 1 dalszöveget idéznék " a szerelemnek múlnia kell,ha múlik akkor fájnia kell,hogy érezd mennyit ér..."amúgy 1-et értek az előttem szólóval ha nem is teljes mértékben.
-Nos én is a felejtés stádiumába vagyok,akit én szerettem abszolúlte a személyiségével fogott meg,/net-es kapcsolat és csak 1 találkozás,/és mégis,alkatilag nem az "esetem" bár ezt a szót nem szeretem! De tökéletesen elfogadtam,a szerelem ha szeretetté "fejlődik" egész életen át megmaradhat.
-Nehéz stádium ez, és erősen személyfüggő,kémia semmi más.
-Két szóban elmondhatom amit az életről megtanultam :MEGY TOVÁBB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!