Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok felejteni. Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval jártam a sráccal 2 év 4 hónapot amiben elég sok nehéz időszak volt az ő kilengései miatt. De halálosan belé szerettem ő volt az első, stb. Kapcsolat alatt egyszer megcsalt.. és én buta vissza fogadtam mert szerettem. Aztán tavaly nyáron titkolózni kezdett stb. Az összes barátom mondta h valami nagyon nemjó, de persze a szerelem elvakított. 3 hónapja dobott azzal magyarázta hogy ő most nem akar bnőt szeretne egyedül lenni. Erre rá 1 hétre máris bnője lett ráadásul egy sokkal fullosabb lány mint én. Szóval az önbizalmam romokban. Ezután unoka tesómtól kellett megtudnom hogy amíg jártunk össze csalt fűvel fával :( Később jártam pár sráccal de egyik sem volt hosszú életű, az egyikkel meg volt az is.. de persze így nem lehet felejteni és oltári nagy butaság volt. Volt időszak amikor már semmi bajom nem volt. De most azt hiszem megint hullám völgyben járok. Az a rengeteg emlék... hihetetlen hogy még mindig ő jut eszembe mindenről. Látom és hallom is hogy ő nagyon is jól megvan nélkülem, igaz a csaja kidobta vagy 2 hétig jártak.Nem tudom meddig fog még ez tartani. :(
2013. jan. 6. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

énis hasonló cipőben járok, mármint a "felejtés" részében.

engem nem csalt meg, és nem volt szemét egyátalán. sokkal hosszabb ideig voltunk együtt,stb...nem is ez a lényeg..hanem az hogy el kell fogadni a dolgokat, meg kell tanulni velük együtt élni. nem egyszerű, sőtt, rettentő nehéz.de hidd el hogy igy kell lennie, és Te is megtalálod a boldogságot majd, egy olyan férfi mellett aki valóban csak érted él!! hidd el :)

2013. jan. 6. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem pepitában ugyanez történt, csak én 5 évig tűrtem. Fél év alatt sem sikerült elfelejteni. Sokat olvasok a pozitív gondolkodásról, meg az elengedésről, próbálkozom a meditációval, de hosszú távon valahogy semmi nem segít. Néha vannak jobb napok, van hogy kifejezetten jó kedvem van, de aztán megint eszembe jut valami apróságról, és újra jön az a torokszorító érzés... Hát talán majd az idő.:)
2013. jan. 6. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak 1 dalszöveget idéznék " a szerelemnek múlnia kell,ha múlik akkor fájnia kell,hogy érezd mennyit ér..."amúgy 1-et értek az előttem szólóval ha nem is teljes mértékben.

-Nos én is a felejtés stádiumába vagyok,akit én szerettem abszolúlte a személyiségével fogott meg,/net-es kapcsolat és csak 1 találkozás,/és mégis,alkatilag nem az "esetem" bár ezt a szót nem szeretem! De tökéletesen elfogadtam,a szerelem ha szeretetté "fejlődik" egész életen át megmaradhat.

-Nehéz stádium ez, és erősen személyfüggő,kémia semmi más.

-Két szóban elmondhatom amit az életről megtanultam :MEGY TOVÁBB

2013. jan. 6. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket :) jó tudni hogy nem vagyok egyedül a problémámmal és jólesett kiírni magamból.. igen talán majd az idő begyógyítja a sebeket :)
2013. jan. 6. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!