Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom felejteni a csajt. Hogyan?
Már rohadtúl idegesítő...hogy állandóan rá gondolok és nem tudom elfelejteni. A suliban is látom... Szóval ti hogy gyürtétek le az érzelmeiteket. Mert ez már nálam beteges... tanulni se tudok, és lassan a depresszió hatàrán vagyok. Már közösségbe se járok, a csajozást meguntam, mert nekem nem kell más csak ő.
De a bökkenő az hogy ez csak plátói szerelem... ő nemszeret:(
Ez a minden nő meghódítha igaz, de nem midnenki által. Azzal egyetértek, hogy próbáld meghódítani, de ha a csajnak egyáktalán nem jössz be, mindkettőtöknek szenvedés lesz, mert csak sajnálatból lenne esetleg veled.
Vagy ha tényleg el szeretnéd felejteni, kerüld őt, ne lásd, foglald el magad, keress új hobbit, járj el a barátokkal, stb. Mert ez a bulizós csajozás nem fog segíteni, úgy is csak a kapcsolatokra fogsz gondolni és mindenkiben őt fogod látni. Nem kell csajozni, hanem tarts szünetet.
Hali,
sikerült meghódítanod időközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!