Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszélnétek vele a helyembe?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a barátomnál,ahogy megnyitottam a böngészőt,bejöttek azok az oldalak amit legutóbb használt,és ott volt egy facebook levelezés,ahol a barátja ezt kérdezte: "na és mizu van xy-nal"? xy annak a lánynak a neve akibe tavaly nyáron szerelmes volt.Nem merek rákérdezni a dologra,mert félek,hogy az lenne,hogy kutakodok utána,pedig tényleg egyáltalán nem akartam,csak az volt az utolsó üzenet.Ti mit tennétek ez esetben?2013. febr. 28. 23:46
1/13 anonim válasza:
A facebook levelezés nem nyílik meg csak úgy. szerintem hagyd a kutakodást abba.
2/13 anonim válasza:
Ez a rossz abban ha ilyeneket megtalálsz hogy utána muszáj lesz valahogy a végére járnod és hát vagy rákérdezel finoman valahogy vagy elkezdesz komolyabban utána nézni egyik sem jó megoldás de azért az ilyen dolog addig fog piszkálni amig fel nem emészt
3/13 anonim válasza:
én sokszor nyomoztam a volt barátom számítógépén és ha találtam valamit soha nem tudtam megállni hogy ne kérdezzek rá. persze mindig veszekedés lett belőle...és mindig én voltam a hibás, az nem számított hogy olyan dolgokat találtam hogy joggal lehettem én is felháborodva. de én a helyedben akkor is rákérdeznék, másképp ezen fogsz agyalni egyfolytában
4/13 A kérdező kommentje:
Amikor új ablakban megnyitsz egy beszélgetést a levelezések között.Úgy volt ott. Nem kutakodnék utána,pedig megtehettem volna már nem egyszer.Ez csak ott volt,kiszúrta a szemem
2013. febr. 28. 23:52
5/13 A kérdező kommentje:
Igen sajnos,nagyon zavar és nem tudok másra gondolni,már sírtam is,bár lehet csak egy badarság..
2013. febr. 28. 23:53
6/13 anonim válasza:
inkább bízz meg benne és ezt felejtsd el mert csak felkavarodik a sz@r
7/13 anonim válasza:
És aki ezt kérdezte,tudta,hogy te már vagy neki?
8/13 A kérdező kommentje:
persze,aki kérdezte tőle,az nekem is egy nagyon jó barátom
2013. febr. 28. 23:57
10/13 anonim válasza:
egy a zavaró tavaly nyáron, az is már a végét nézzük is több, mint 1/2 év,
na ez az érdekes, hogy merült fel a neve?
egyenlőre, ne kérdezzél semmit, hiszen tegnap voltál ott, így elég feltűnő lenne, bár ezt könnyű mondani, egy biztos beszélhettek, miért az ismerősei között ott a csaj neve? N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!