Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 éves férfiak! Megpróbálnátok távkapcsolatban élni? 600km, vagy szükséges nektek mindig a nő mellettetek?
a férfiak 95%-nak szerintem szüksége van a rendszeres szexre egy egészséges párkapcsolatban. Ez 600km-ről csak egy 600000,15 méteres farokkal valósítható meg.
ezenkívül 600 km-ről nem több a csaj, mint egy kép, meg egy hang, meg olyan mondatok halmaza amit úgy mond, hogy nem néz a szemedbe és nem ér hozzád közben... ergo bárki lehet. Vagyis nem megbízható. Egy kapcsolat alapja a bizalom. 600km-ről szerelem lehetséges, de ott a kockázat, hogy nem biztos, hogy abba vagy szerelmes, aki valójában a másik. Tovább is van mondjam még?
Egy ideig éltem távkapcsolatokban(Esztergom, Debrecen, Fehérvár), de annyira megcsömörlöttem az egésztől, hogy egy idő után azt mondtam soha többé! Ironikus módon a jelenlegi párommal is távkapcsolatnak indult, de eldöntöttem hogy nyár után vagy összeköltözünk, vagy véget vetek a dolognak. Összeköltöztünk.
Ám tudom milyen az amikor csak 1-2 hetente tudunk találkozni, hogy majd' megőrülünk de akkor sem lehetünk együtt, hogy minden 1-2 hét végén majd megőrülünk annyira fáj az elválás.. Ez valakinek működhet ha a szerelem nem annyira heves, de hogy én ne tudjam minden nap megölelni a kedvesem és elmondani neki hogy mennyire szeretem, na az nem kell SOHA többé. És ott az anyagi oldal is, ha pl Budapest-Debrecen a táv, a költségek akkor is évi 200.000-et tesznek ki akkor, ha csak 2 hetente találkozunk, ha pedig hetente akkor a dupláját is. Azért az pénz, nem is beszélve az utazás kényelmetlenségeiről.
Szóval az ilyesmi annak való aki mindezt képes vállalni, de szerintem inkább érdemes keresni valakit a közelben.
Szia!
300 km-es (Debrecen-Székesfehérvár)távkapcsolat eredményét írom le Neked:
5 év távkapcsolat 2 hetente majd a vége felé hetente találkoztunk hétvégeken. Tanultunk, úgyhogy a nyarakat többnyire együtt töltöttük, hol Debrecenben, hol Fehérváron
5 év után összeköltöztünk
Már 12 éve vagyunk együtt, boldogságban, és 8 és fél hónappal ezelőtt megszületett a szerelmünk gyümölcse, egy kisfiú. :)
Ha igazi érzéseken alapul a kapcsolat, akkor nem lehetetlen!
Üdv, és sok boldogságot kívánok Nektek!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!