Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez be válna? Szeretném ha csak lányok válaszolnának!
Figyelt kérdés
Barátnőmmel fasírtba vagyunk a sok hülyeségem miatt.Féltékenység részemről,stb... nem sorolom mert rengeteg hibám van..:D
Holnap jön hozzám, és szeretnék neki csinálni egy gyertya fényes vacsit. Veszek virágot, gyönyörűen megterítek, bocsánatot kérek meg ilyesmi.
A ti szívetek ez megmelengetné??:)
Remélem sikerülni fog, mert szarban a haza :D
2013. febr. 28. 17:56
1/7 anonim válasza:
Én ennek nagyon-nagyon tudnék örülni. Mindig is ilyenre vágytam. :)
2/7 anonim válasza:
szerintem tuti sikered lesz:) sok sikert!:)
3/7 anonim válasza:
Engem ilyennel a barátom mindig kitud békíteni..:)
4/7 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk ilyet még sosem csináltam. Remélem jól fog sikerülni és nem fogok bénázni. Azért csinálom ezt mert meg kaptam a magamét, ami teljesen jogos és meg akarok változni :)
Köszönöm a válaszokat !! :)
Egyébként 19/F vagyok ő meg 23/N
2013. febr. 28. 18:02
5/7 anonim válasza:
Hát, én nem vagyok valami romantikus típus, szóval ezzel idegesítően zavarban lennék:D Viszont egy kis ajándéknak (bármi is legyen az, akár egy csavarhúzó:D:D:D) nagyon tudok örülni, és azzal bármikor lelehet venni a lábamról:D
6/7 anonim válasza:
Én se vagyok romantikus szóval én inkább mókásnak és komikusnak találnám a szitut. De nem vagyunk egyformák.
7/7 anonim válasza:
Volt már részem ilyenben, persze tetszett, de aztán nem változott semmi úgyhogy legközelebb már hiába volt minden, szakítottunk a sok hülye féltékenykedése miatt. Ezt a hibát ne kövesd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!