Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem jobbá a kapcsolatunkat?
Kedves kérdező. Totálisan átérzem, amit érzel.
Én ugyanez vagyok, csak lány kiadásban. Mindenre féltékeny vagyok, még arra is, ha a barátom képe alá egy csaj ismerőse ír valami kedveset (nem félreérthetőt!!). Bár én az ilyen piti ügyeket szóvá sem teszem neki:) Képzeld a barátom 21 éves, multkor írt egy képe alá egy 35(!) éves csaj ismerőse, hát olyan féltékeny voltam... de nem szóltam neki...és hipp-hopp lenyugodtam.
Figyelj, nem szabad ilyennek lenned, bízz benne. Tudom nehéz, de a féltékenység általában, sőt mindig az ÖNBIZALOM HIÁNYBÓL fakad. Nem hiszed el, hogy elég jó vagy a barátodnak, hogy megtudod tartani, azt hiszed mindenkivel megcsalna. PEDIG NEM!
Én voltam már olyan fiúval, aki azért lépett le, mert a féltékenységemmel nyaggattam.
Ne parázz, bízz benne!!! És ne kutakodj a telefonjában
HA ez megnyugtat, nekem is sok régi osztálytársam száma benne van a telomban, főleg fiúké, de olyan régóta, hogy szerintem azóta már 100x számot cseréltek, és 1x sem hívtam fel őket :D Sőt a legtöbb régi becenevekkel van benne, vagy némelyik szívecskével, pedig ha elém dobnák se kéne és nem is kellett volna sosem a pasi :DD
Hogy mit tegyél???
1.NYUGODJ MEG
2.hagyj fel a féltékenységgel
3.törődj sokat a csajjal, hogy ne kelljen neki más
4. légy Isten az ágyban, mert ez a nőknek is fontos
5. újítsatok a szexben is, szerepjáték stb :)
20/L
Lehet sajat magadban nem bizol. Volt egy baratom, nagyon szerettem, o volt eletem elso nagy szerelme. Hetente leellenorizte a telefonomat, hogy milyen szamok vannak benne, es vegigkerdezett mindenkit, hogy ki kicsoda, es ha veletlenul nem 100 %-ban ugyanazt a sztorit mondtam, akkor mar egybol valami pasi volt lanyneven beirva, akit fel is hivott es kiderult, hogy tenyleg lany volt.
Ha az utcan egy idosebb holgynek koszontem, akkor az biztosan valami fiuismerosom anya volt, akit honnan ismerek.
De turtem, szerettem.... aztan o csalt meg, es vege lett.
Te huseges vagy?
(Mert ha nem, ne csodalkozz, hogy feltekeny vagy...)
"Remélem, hogy hozzám hű leszel,
És nem beszélgetsz most már senkivel!
Ha nem néz Rád senki, és nem tapogat,
Én sohasem harapom áááát a torkodat!"
/L'art pour l'art"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!