Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívta fel részegen az exbarátnőjét?
Figyelt kérdés
5 éve szakítottak, ő dobta ki a lányt. A lánynak 2 éve van másik kapcsolata, de pár napja részegen felhívta a lányt, hogy megkérdezze hogy van + gratuláljon az eljegyzésükhöz. Miért? Még most is érdekli az a lány?2013. febr. 27. 23:11
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy érdekli a lány maximum kicsit irigyli vagy féltékeny amiért az ő élete már előrébb van és jobban alakul ráadásul ezt is részegen tette szerintem nincs sok jelentősége ha érdekelné akkor nem részegen jutna eszébe és már harcolt volna érte
2/3 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom hogy ez a lány mindig majd előjöjjön. Ismerem a lányt is, és tudom hogy mennyire jól megvoltak anno.
Mondjuk józanon is előhozta már, hogy "Képzeld, tudod hol dolgozik?" nem tudom mi ez...De most már mindig féltékeny leszek rá? :( Nem akarok az lenni.
2013. febr. 27. 23:15
3/3 anonim válasza:
hát érdekes, ha előhozza
erről Neked kéne beszélni vele
az eljegyzést honnan tudta, hol dolgozik?
akkor azóta is mindent tud róla?
ezt eldönteni nem lehet, csak Te tudod és ismered, hát inkább tényleg beszélj vele, aztán meglátod N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!