Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az megy ma a fiataloknál meg a párkapcsolatok terén, mint az Éjjel nappal Budapest című sorozatban? És ez jó normális dolog szerintetek?
Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály.
Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években
27 én az alient és a terminátort látam gyereloromba sokszor vagyis ehy Xenomorph Eobot leszek aki emberekbe petézik?
Amugy minden generáció ugyenijen rosz gondoljunk a Punkokra ,Hipikre . Nácikra , Ara a klaszicista zene szerőre aki levágta a fülét (Ozi csak egy denevér fejét harapta le) .Akik kivánciak hogy egy generácioval korában mijenek voltak nézék meg a Rémrendes Családot bene Kelly it figyeljék . Csak az idő megmásitja a dolgokat az ember a más szemében a szálkát észreveszi a sajátjában a gerendát sem. Vagy csak pusztán féltékenyek az öregek.
Azért a hozzászólók százalékaiból,illetve válaszaikból látszik,hogy melyik az a szint,amit megcélzott a sorozat.
Azokra gondolok,akiknek tetszik a sorozat,vagy nézik azt.
Valahogy érezhető a hozzászólásukból :D
Pont ez fogalmazódott meg bennem is és mennyire igaz :)
"Azért a hozzászólók százalékaiból,illetve válaszaikból látszik,hogy melyik az a szint,amit megcélzott a sorozat.
Azokra gondolok,akiknek tetszik a sorozat,vagy nézik azt.
Valahogy érezhető a hozzászólásukból :D"
Kösz :D
Amúgy még arra jöttem rá, hogy ezek kezdő szinészek, akkor legalább ez jó benne, kapunk ebből a műsorból színészeket (vagy mégtöbb celebet :DD), ez nekik egy esély, hogy megmutassák magukat, és ők sokkal jobban játszanak mint, a családi titkok, meg a bosszú nem tudom milyében "a szinészek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!