Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg az megy ma a fiatalokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az megy ma a fiataloknál meg a párkapcsolatok terén, mint az Éjjel nappal Budapest című sorozatban? És ez jó normális dolog szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály.

Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években

2013. febr. 27. 17:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

27 én az alient és a terminátort látam gyereloromba sokszor vagyis ehy Xenomorph Eobot leszek aki emberekbe petézik?

Amugy minden generáció ugyenijen rosz gondoljunk a Punkokra ,Hipikre . Nácikra , Ara a klaszicista zene szerőre aki levágta a fülét (Ozi csak egy denevér fejét harapta le) .Akik kivánciak hogy egy generácioval korában mijenek voltak nézék meg a Rémrendes Családot bene Kelly it figyeljék . Csak az idő megmásitja a dolgokat az ember a más szemében a szálkát észreveszi a sajátjában a gerendát sem. Vagy csak pusztán féltékenyek az öregek.

2013. márc. 3. 08:30
 32/46 anonim ***** válasza:

Azért a hozzászólók százalékaiból,illetve válaszaikból látszik,hogy melyik az a szint,amit megcélzott a sorozat.

Azokra gondolok,akiknek tetszik a sorozat,vagy nézik azt.

Valahogy érezhető a hozzászólásukból :D

2013. márc. 3. 10:18
 33/46 anonim ***** válasza:
Valahogy a tietekből is :DD
2013. márc. 3. 11:45
 34/46 anonim ***** válasza:
Tényleg? És a minénkből miért látszik?
2013. márc. 3. 11:54
 35/46 A kérdező kommentje:

Pont ez fogalmazódott meg bennem is és mennyire igaz :)

"Azért a hozzászólók százalékaiból,illetve válaszaikból látszik,hogy melyik az a szint,amit megcélzott a sorozat.

Azokra gondolok,akiknek tetszik a sorozat,vagy nézik azt.

Valahogy érezhető a hozzászólásukból :D"

2013. márc. 3. 12:22
 36/46 anonim ***** válasza:
37-es, te szent isten, tőled most kiégtem. Ja, és csak úgy tájékoztatásul közlöm, hogy aki levágta a fülét, nem zeneszerző volt, hanem FESTŐ, nevezetesen Vincent van Gogh, bár ez rajtad mit sem segít. Úristen, tényleg fájok:DDD
2013. márc. 3. 12:58
 37/46 anonim ***** válasza:
Vagyis 37%-os...
2013. márc. 3. 12:59
 38/46 anonim ***** válasza:
Mondjuk ott látszik rajtatok, hogy mindent perfekt meg kell fogalmazni, meg mindenből az észt akarjátok sugalni :D
2013. márc. 3. 16:34
 39/46 anonim ***** válasza:
Hát,a te hozzászólásaidból nem sugárzik az ész :D
2013. márc. 3. 16:42
 40/46 anonim ***** válasza:

Kösz :D

Amúgy még arra jöttem rá, hogy ezek kezdő szinészek, akkor legalább ez jó benne, kapunk ebből a műsorból színészeket (vagy mégtöbb celebet :DD), ez nekik egy esély, hogy megmutassák magukat, és ők sokkal jobban játszanak mint, a családi titkok, meg a bosszú nem tudom milyében "a szinészek"

2013. márc. 3. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!