Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg az megy ma a fiatalokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az megy ma a fiataloknál meg a párkapcsolatok terén, mint az Éjjel nappal Budapest című sorozatban? És ez jó normális dolog szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály.

Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években

2013. febr. 27. 17:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Vannak igazságok abban amit mondotok :D

De én mondjuk láttam olyan részt is , amikor a csávó alig bír meg mozdulni a munkahelyén , meg be se tud menni:D

2013. márc. 2. 14:37
 22/46 anonim ***** válasza:

Annyit még, hozzá tennék, hogy ezt a műsort nem csak úgy lehet értelmezni, hogy azt mutassa, hogy így kell csinálni, hanem kiparodizálja azt ami van a valóságban :D

Egyébként meg sztem mérföldekkel jobb mint a VV :DD

Na az az igazi alpáriság :D

2013. márc. 2. 14:39
 23/46 anonim ***** válasza:
Szerontem nem normális,és rossz példát is mutatnak evvel.
2013. márc. 2. 16:44
 24/46 anonim ***** válasza:
67%-os, nem akarlak megbántani, de érzékelhető rajtad, hogy tipikusan azt a réteget képviseled, akikkel ezt a fajta szennyet fel lehet zabáltatni. Egyébként a valóvilágnál nem jobb, nem rosszabb a műsor, ugyanolyan napi fogyasztásra szánt cikk egyszerű embereknek mindkettő. Erre mondják, hogy az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Annyi a különbség, hogy talán ez a Budapestes eresztés még igénytelenebb bizonyos szempontból, mert ugyanolyan valóságshow, csak jóval alacsonyabb költségvetésű mint a valóvilág volt. Olvastad Orwell 1984 című regényét? Ha igen, érdekes párhuzamot fedezhetsz fel a műsorral abban, hogy a regényben külön osztály létesült a Nagy Testvér minisztériumán belül az olcsó ponyvairodalom gyártására a proli réteg szórakoztatására... a kereskedelmi médiatermékek ugyanebből az okból jönnek létre és ha te ezt zabálod, akkor te sem vagy több mint egy agymosott proli. Ha eljutott hozzád, amit írtam és megértetted, azt tanácsolom, hogy adj magadra jobban, ami a szellemi igényszintedet illeti és ne nézz szennyet.
2013. márc. 2. 17:28
 25/46 anonim ***** válasza:

ŐŐ, nem sértödök meg ilyeneken :D

Azt viszont tartom, hogy nem lehet egy kategóriába sorolni a VV-vel.

A VV egy sz@r!! Ezzel én is eggyet értek. Az egy hülyeség., semmi nincs benne csak , hogy naphosszat ott veszekednek. Az nincs megrendezve.

Viszont ez az Éjjel-nappal Bp. nem ugyan az, ez teljesen más mint a valóságshowok, ebben meg van játszva az egész, ki van találva, némi rájátszással a valóságra, és inkább a jódolgokat kiemelve. De mindig van balhé, hogy legyen min izguljon a balga nép. Ez az Irrealityshow.

Akik ezt az életet élik , azok nem fogják ezt a műsort szídni, viszont akiknek teljesen idegen ez a lét , azok persze, hogy szídni fogják. Nem tudjuk, hogy mit gondolnának erről azok akik 1800 években éltek, de azt sem, hogy mit a 2100-as születésüek. Mi csak azt látjuk, hogy ez a 2-3 generáció mit gondol erről.

És én elég fiatal vagyok ahoz , hogy ez tetszen. Majd meglátjuk, hogy fogok visszagondolni 10-15, na jó inkább 30 év múlva :D

2013. márc. 2. 19:32
 26/46 anonim ***** válasza:
10%

Csak azok támadják ezt a műsort, akik még azt hiszik, olyan az élet mint régen. Akik már több mint 30-40 évesek.

Azoknak el kell mondani valamit. Ez a mai világ, ilyen az élet. Nem az megy mint régen. 10-15 év múlva, szintén megfog változni ez.

A film lehet maga egy szenny. De hogy hasonló dolgokat teszünk mi fiatalok, az biztos. És ez nem helytelen! Mindenki ezt csinálja aki fiatal.

Persze ez nem azt jelenti, hogy piálunk mint a hülye. ARra nincs szükség.

2013. márc. 2. 19:41
 27/46 anonim ***** válasza:

Utolsó,

hát,én 21 éves vagyunk.Nem vagyok ilyen,pedig élem az életem,és bulizni is szoktam.

A műsor rossz példát mutat.

Persze,hogy nem várhatunk mást a jövőben sem a fiataloktól,ha ilyen műsorokat adnak.

2013. márc. 2. 19:57
 28/46 anonim ***** válasza:
*vagyok
2013. márc. 2. 19:58
 29/46 anonim ***** válasza:

hát én 21 éves vagyunk :DD ezen besírtam persze tudom , hogy félregépeltél de :DD Boccs

Nem csak attól függ, hogy melyik korosztályhoz tartozol, hanem a neveltetésedtől is :D meg milyen társaságba jársz, meg hol laksz. :D De a legfontosabb az , hogy hova tartozol, mármint korban :d

2013. márc. 2. 20:12
 30/46 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a bieber gyerek, eg a faszik nagy elbuzuása, meg ezek szerintem sokkal nagyobb veszélyt jelentenek :D
2013. márc. 2. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!