Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az megy ma a fiataloknál meg a párkapcsolatok terén, mint az Éjjel nappal Budapest című sorozatban? És ez jó normális dolog szerintetek?
Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály.
Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években
Most kezdtem el nézni, ahogy elolvastam ezt a kérdést tegnap.
Eddig 6 részt néztem meg, eddig nem volt semmi olyan amitől "elfajult" lenne.
Egyszer volt egy eset, hogy a csávó 2 csajjal csókolózott. Ez meg így még nem katasztrófa mert érthető volt az ő szituja is.
Megfogom nézni a többi részt is, kiváncsi vagyok, mire gondol a kérdező. Rögtön az esett le, hogy ez valami dúrva sorozat lesz, de eddig kb olyan mint a való világ. Semmi "extra", teljes "normális" élet.
Az azért nem mondanám, hogy halál normális sorozat, hétköznapi emberekkel. Ez egy réteg csak, akiknek parti az élete semmi más.
Tipikusan ha jó az élet igyunk azért, ha sz*r akkor meg azért. Én meglehetősen sajnálom azokat, akiknek ennyiből áll az életük. Meló-buli-meló-buli... Persze kitaláció, de sajnos híven tükrözi a valóságot.
Van egy olyan sejtésem, hogy azért azzal, hogy itt játszák a barmot a tv-ben többet keresnek eggyeseknél :D
Amúgy szerintem nem rossz, sokkal elfogadhatóbb, mint a Valóvilág.
És igaz, ahogy ők csinálják meló nélkül nem, lehet ezt csinálni(pl Lali). De az életben ugyan ez van csak ott nem 24 óra buli, hanem 8 óra munka és 16 óra buli.
Az életben is így van , pl vegyük a Joe-t van egy lánya, mit csinál a lánya iszik, cigizik stb. , ugyan azt csinálja a Joe, mint amit az életben szoktak nem hagyja, meg semmi olyan nincsen ebben a műsorban ami nem lenne meg a valóéletben sem.
Nem tudom ezen mit kell úgy kiakadni midenkinek, hogy egy mekkora fertő. Ha megtehetném én is így élnék, szerintem mindenki így élne. Bárhol körbenézel, ugyan ez megy , egy joghurt megevésén megy a nagy vita :D
örihari.
Nekem tök szimpi amit ezek csinálnak :D És igen nem tudom már ki említette, de ez kár , hogy nem az én eszembe fordult meg, jónagy lakás és kiadod a szobákat.
Ja boccs!! :D
Elárulom, a filmben egyszer nem engedték, hogy taperolják őket :D max a Vivien de ő nem is ott lakik :/
Ez megy ma ez van :D
A fiataloknak ez kell ez jön be :D
Egyetértek a 17-essel. Én egyetemista vagyok, tudom mi az a bulizás, de azt kell mondjam, én sem ezt nevezem annak. Sőt, nálunk is van egy ilyen réteg, akiket a normálisabbja messziről kerül, mert két értelmes mondatot nem tudnak összerakni, semmi értelmeset nem tudnak csinálni, csak non stop a bulin meg a piáláson jár az eszük. Akkora gyökér meg ne legyen már egy csaj huszonéves létére, hogy 8-szor alázzák sz*rrá és még akkor is "jajj de olyan szerelmes vagyok". Hát húzza le magát a slozin, de nem szeretem az ilyen idióta agyatlan p*csákat! :D
Na mindegy, a lényeg az, hogy nincs benne szerintem semmi érték. Én nem vágyom mindennap bulizós életre, pláne nem ilyenre, ha valaki igen, ám hajrá. Legalább teremtenének olyan kontrasztokat, hogy egyetemista, tanul, mellette él ilyen életet. Avagy komoly munkahelye van, mondjuk jogász, orvos, mérnök, bármi és amellett engedi így el magát. Számomra sokkal izgalmasabbá tenné a műsort, ha azt is látnám napközben hogy bírják, ha folyton buliznak.
Ellenben max annyit mutatnak, hogy az egyik mászkál a műhelyben, a másik a kávézóban kivisz két poharat, a harmadik hatalmas művész lélek, a negyedik meg egy tetováló szalonban bohóckodik. Másnaposság meg sehol.
Ergo kivan emelve a parti téma, meg a pasik/csajok és emellett semmi tanulságot vagy értéket nem mutat fel, ami számomra zavaró. Sokkal jobban is meg lehetne ezt csinálni, hogy kicsit okulhassanak is belőle a fiatalok, akiknek esetleg céljaik is vannak, nem csak ez.
Szerintem meg a buli akkor buli, ha nincsenek határok.
Persze a hányos ivászat azért nem az asztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!