Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés
Nincs rá okom, hoyg féltékenykedjek, mégis iylen vagyok. Ha meglátom a barátom mellett az osztálytársnőjét, vagy akárkire ránéz, már szétvet az ideg...
2009. szept. 10. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

én elmagyaráztam a páromnak, hogyha ő más lánnyal vigyorog, esetleg flörtöl azzal csak engem aláz meg egy "senkiházi" előtt, és hát ez egy férfitól csúnya dolog egy nővel szemben, hiszen ha szeret neki sem tetszene ha egy jóképű sráccal beszélgetnél, nevetgélnél... úgy mondd el neki ezt hogy zavar téged ez, hogy rákérdezel, neki hogy esne?4

ha fél vállról veszi, akkor az a srác nem tart téged tiszteletben!!! és hát ez is az alapja egy jól működő kapcsolatnak!!!

én is nagyon féltékeny vagyok, olyan szinten hogyha messziről már látok egy pipit és mikor kb mellénk ér és barátom csak egy picit elfordítja a fejét vagy csak a szemét látom elfordult, már akkor vége van a bulinak, egy jó ideig hozzá sem szólok, vagy kicsit drasztikusabban megnézek egy srácot (mármint csak úgy teszek, minthogyha valakit néznék, amugy meg én valahogy nagyon nagyon hűséges vagyok, szóval tényleg nem tudok másra nézni, és szerencsére a bizalma meg van irántam, csak az enyém nincs meg iránta, mert ilyennekkel könnyen lellehet játszani) am még valami, mondd meg neki h ilyenkor ugy érzed h te már kevés vagy neki és ezért keres magának más beszélgető partnert és neked ez nagyon rosszul esik és inkább veled beszéljen...

és még valami, mivel mi is nők vagyunk, ha minket megnéz egy srác aki a a barátnője mellett lépeget, mit gondolunk?! hehhe... én jobb és szebb vagyok a barátnőjénél, de gáááz!!

és az milyen nagyrabecsülendő aki mellett te elmész és a barátnője csúnyább nálad és nem néz meg téged... na az a srác szerelmes, mert mindegy h mennyi szexi csöcsös csaj megy el mellette, ő csak a kis szerelmével foglalkozik és nem érdekli más csak Ő.... nem jobb lenne egy ilyen pasi??? naná h jobb lenne =))

nem kell aggódnod féltékenységgel születtél, ezzel s fogsz meghalni, de enyhitheted azzal h beszámolsz az érzéseidről!! SOK SIKERT!!!

18/L

2009. szept. 10. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
jah... és ne hagyd hogy olyanokat gondoljon rólad az a lány aki megnéz, ne hagyd!!! (előző voltam)
2009. szept. 10. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:

hát az előző hozzászóló eléggé szánalmas...az ilyet szívlapáttal csapnám agyon...Az hogy a pasi megnéz egy lányt nem azt jelenti hogy de szar barátnőm van, de megdugnám...amúgy is van egy közmondás "Mindent a szemnek, semmit a kéznek". Mit csináljon a pasid? azt akarod hogy úgy sétáljatok hogy az eget nézi?

Istenem...meg hogy az osztálytársnőjével beszélget és féltékeny vagy...jóhogynem már, ha az anyukájától tiltod...nekem volt ilyen bnőm még fiatalabb koromban...az is tiltott mindent...SZÓSZERINT...képet kellett törölnöm,msnről tiltani a csajokat,lány osztálytársakkal minimális beszélgetés...én hülye meg belementem...idősebb fejjel belátom hogy szánalmas voltam, még egy ilyenbe nem mennék bele, inkább legyenek lánybarátaim, mint féltékeny fiatal liba bnőm, majd találok mást, aki megbízik bennem és tudja érzi hogy szeretem és nem fog féltékenykedni vagy csak minimálisan...

Én nem vagyok féltékeny ha a bnőm beszélget a fiú ismerőseivel mert mondja érezteti velem hogy engem szeret...Tiltással meg semmire nem mész, mert max a hátadmögött fogja csak csinálni, mert "Amit a mama nem tud az nem fáj neki":P

Szóval lányok gondoljátok át kétszer ezt a féltékenység dolgot

2009. szept. 11. 04:22
 4/5 anonim ***** válasza:

előttem szóló kedves f@szkalap!!! "képet kellett törölnöm,msnről tiltani a csajokat,lány osztálytársakkal minimális beszélgetés" aham nálunk is megtörtént...és már több mint másfél éve együtt vagyunk, sőt 4 hónapja össze is költöztünk sőt nem is hiányoznak azok aki törölt emberkék =DD mert minek is hiányoznának hiszen ha bármi gondja van nekem kell elmondania hiszen én vagyok a lelkitársa is egyben amit más lánnyal nem igen kéne megosztania, ha meg viszont olyan nyomja a lelkét nekem nem kell tudnom, akkor ott vannak a haverok =DD de tudod nálunk ez azért van így mert nem akarunk mi is olyan pár lenni akik mennek a tömeg után, mert mi mások vagyunk!!! a fiatalok többsége miért bagózik szted?? csak mert olyan fincsi hamuszagú lesz a szája, mi?? neeem... azért mert sokan cigiznek és ha te enm akkor kinéznek...ez van, ez van itt Mo-n!!! meg minden csajnak műkörme, agyon festve, derekuk, hasuk kint van, műcici, mű szempilla, magassarkúba a suliba közben még a 16-ot sem üti, szőke festett haj (jó nekem is van szőke a hajamba de nem az egész) továbbá 14évesen a du9ásról álmodoznak egy nála 5-10 évvel idősebbel, tizenévesek isznak mint a kocsmások... és akkor az ifjonc fiúk "húú, de nagy melle van, de jó segge van, de meg du9nám" a csajok után fordulnak és nem azért mert tényleg szép hanem mert a többiek is ezt csinálják, ezzel meg azt hiszik h ők most de nagy menők!!!

és igen, ha én figyelmen kívűl tudom hagyni a fiúkat, és tényleg ha megyek az utcán én emberre nem nézek, akkor más is megtudja, hiszen ha már igy szeretsz idézgetni "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!" persze az is igaz h minek van a szem nem nézhetsz, de nézhetsz csak úgy nézelődjél h azt akit igázán szeretsz ne bánts meg a szabad szemmel!!! az h suliban persze más, h fiúkkal beszélgetek, de engem a legjobb barátnőm vert át nem gyengén és onnantól kezdve én lányokban nem bizom,de az én fiúbarátaim mind olyanok, akikben barátom is megbizik, olyan szinten h még figyelnek is rám, mint egy húgra, és véletlenszerűen van barátnőjük!!! szóval ebből is látszik te mennyire abból a világból származol ahol mindenki ugyanúgy cselekszik, míg mi változtatunk egy normálisabb kapcsolatért, amiben nincs olyan h elmegyünk discoba és mire hazaész 5 segget megpaskoltál, 2x összesmároltál, és akár mással megdu9attad magad!!! mert már ez megy, és elszörnyülködök az embereken h utána megbocsátanak a másiknak.... én nem azt mondom h te totál ilyen vagy, hiszen nem ismerlek (de nem is kívánkozom látni téged) de a többség az ilyen sajnos és csak mennek a másik feje után, buzditják a másikat a megcsalásra meg stb-re

ez az én véleményem, ha neked más akkor írd le a kérdezőnek ne nekem =DD

2009. szept. 12. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Bezséld meg a barátoddal,mit érzel.

Meg fogja érteni,ha meg nem akkor hagyd a francba a pasit...

2009. okt. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!