Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitt csináljak? Nem írhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitt csináljak? Nem írhatok csak úgy rá . A többi lent

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm, énis városra járok suliba mint ő, de falun élek, és mivel nagyon messze vagyunk egymástól egész téli szünetbe nem találkoztunk, és akkor úgy érzetem, hogy már nem kell, annyi csaj van, minek csak egyel jtszani ... és szakítottam vele, de pénteken megláttam az utcán és nagyon jó csaj KELL. De a csaj herecgnő típus, az egyik haverom szerint nem is az érzéseit bántottam meg hanem a büszkeségégt, szóval valami NAGY kell, valami FENOMENÁLIS
2013. febr. 27. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen az a herecgnő tipus ?

Amúgy meg WTF ?!

2013. febr. 27. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:
olyan büszke, méltóságteljes, kicsit arrogáns ...
2013. febr. 27. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
nagyon gáz vagy öcsi
2013. febr. 27. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:
miért ?
2013. febr. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!