Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen gyakran írhatok rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit fűzök már egy ideje. Milyen gyakran írhatok rá/hívhatom fel szerintetek? Ha naponta ráírnék, az már szerintem túlzás lenne, de minden nap, amikor nem hallok felőle szomorúsággal tölt el. Elsősorban lányok válaszát várom.
2012. máj. 14. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak akkor írj rá, ha van téma amiről tudnátok beszélni
2012. máj. 14. 18:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj rá, ha azt érzed, hogy hiányzik. Érteni fogja, és ha viszonozza, beszélget veled, kedves vagy neki.
2012. máj. 14. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:

A minden nap egyszer szerintem reális.

24/N

2012. máj. 14. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem másnaponta írj rá :D és ha ő ír rád hívd el talira
2012. máj. 14. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Minél ritkábban írsz rá annál jobb.

Ha mostanában sokat dumálgattatok hanyagold pár napig, hogy ne is halljon rólad.

2012. máj. 14. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:

De mióta ismered, mit jelent az, hogy fűzöd egy ideje?

Hívd, ha beszélnél vele. Nincs ebben semmi.

2012. máj. 14. 18:48
 7/11 anonim ***** válasza:

szerintem felesleges naponta. elég hetente 2-3-4 alkalommal, hogy egyrészt ne unjátok meg egymást, meg meglegyen az izgalom, ne az legyen, h "ma még nem írt, de biztos fog, hiszen mindig ír..."

de inkább a személyes találkozót erőltetném a helyedben. :)

2012. máj. 14. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti tanács nem okos dolog, szerintem.

A nők gyűlölik a keresleg, nem érdekelsz, majd kereslek, majd megint nem játékokat. Csak összezavarnád. Keresd, akár azt is mondhatod neki, hiányoztál, gondoltam, felhívlak. Mi újság, mit csinálsz mostanság?

2012. máj. 14. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Már nem az utolsó előtti, hanem az az előtti, bocs.

Amúgy meg engem naponta hívott egy időben a srác. Igen...tudtam, hogy ma is hívni fog, de alig vártam. :))

2012. máj. 14. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értem, a férfiak miért gondolják azt, hogy "ciki" bevallani a nőnek, hogy hiányzott, vagy miért gáz az, ha a nő érzi, hogy fontos nektek? Végül is ez a cél, vagy nem? Miért kell ezt agyon bonyolítani? :)

23/N

2012. máj. 14. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!