Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen gyakran írhatok rá?
A minden nap egyszer szerintem reális.
24/N
Minél ritkábban írsz rá annál jobb.
Ha mostanában sokat dumálgattatok hanyagold pár napig, hogy ne is halljon rólad.
De mióta ismered, mit jelent az, hogy fűzöd egy ideje?
Hívd, ha beszélnél vele. Nincs ebben semmi.
szerintem felesleges naponta. elég hetente 2-3-4 alkalommal, hogy egyrészt ne unjátok meg egymást, meg meglegyen az izgalom, ne az legyen, h "ma még nem írt, de biztos fog, hiszen mindig ír..."
de inkább a személyes találkozót erőltetném a helyedben. :)
Az utolsó előtti tanács nem okos dolog, szerintem.
A nők gyűlölik a keresleg, nem érdekelsz, majd kereslek, majd megint nem játékokat. Csak összezavarnád. Keresd, akár azt is mondhatod neki, hiányoztál, gondoltam, felhívlak. Mi újság, mit csinálsz mostanság?
Már nem az utolsó előtti, hanem az az előtti, bocs.
Amúgy meg engem naponta hívott egy időben a srác. Igen...tudtam, hogy ma is hívni fog, de alig vártam. :))
Soha nem értem, a férfiak miért gondolják azt, hogy "ciki" bevallani a nőnek, hogy hiányzott, vagy miért gáz az, ha a nő érzi, hogy fontos nektek? Végül is ez a cél, vagy nem? Miért kell ezt agyon bonyolítani? :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!