Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran veszekedtek a barátotokkal/barátnőtökkel?
Amikor veszekedtek,akkor nagyon?Utána egyből kibékültök vagy több órán keresztül/több napon keresztül nem szóltok egymáshoz?Megviselnek téged a veszekedések?
Mi majdnem minden 2.-3.nap veszekszünk,de teljesen értelmetlen és apró dolgokon és úgy félek,hogy ettől megromlik a kapcsolatunk,mert nagyon szeretem..
Igen, a sok vita szétzúzhat egy kapcsolatot, főleg, ha valamelyikőtök arra jut, hogy nem építitek egymást, hanem romboljátok. Legyél Te az okosabb, néha add meg magad, főleg, ha csak apróságokon kaptok össze, vagy egyszerűen öleld át, csókold meg, és mondd, hogy ,,hagyjuk abba, nem akarod vele rosszban lenni."
Én amúgy sosem veszekszem a barátommal, mi a higgadtan megbeszélős típusok vagyunk, amiknek a végén összebújunk. (kop-kop-kop)
Nálunk a "veszekedés" abból áll, hogy az egyikünket valamivel megbántja a másik, és ilyenkor csöndben, szomorúan beszélünk róla, hogy ez miért volt rossz, mi a baj, vagy mi volt a baj, bocsánatot kér a másik, és ő is rosszul érzi magát. Esetleg egy kis sírás is előfordul. Aztán vagy aznap, vagy legkésőbb holnapra el van felejtve a dolog.
Ez eddig 3szor fordult elő a több, mint egy éves kapcsolatunk során. De azt hozzátenném, hogy távkapcsolat, általában csak hétvégeken találkozunk, de minden nap beszélünk online. És egyébként nem csak a szerelmem, de az egyik legjobb barátom is, akivel bármit megbeszélhetek.
21/l és 24/f
Nem sűrűn. Hónapokig nem. Aztán történik valami butaság és összeveszünk. Először mind a ketten makacskodunk aztán kiabálás, elviharzás, utána szaladás, mindketten bocsánatot kérünk a másiktól és szépen kibékülünk. V a finomabb verzió, mikor kicsordul a könnyem és a barátom már nem is haragszik és próbál vigasztalni h nem komolyan mondta amit mondott és én is bocsánatot kérek.
A veszekedések építhetik is a kapcsolatot mert megtudjátok h mik a másik dilijei, hibái, de ha nagyon sűrűn és minden apróságon veszekedtek az már nem jó
Eddig még soha nem veszekedtem a párommal. Az előzővel sem.
A legelsővel állandóan "kellett", mert szinte így érezte jól magát. Én annyira nem :) Ki is raktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!