Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti mitt tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
van barátnőm de már csak ugy elvagyunk együtt ,de van egy csaj akibe szerelmes vagyok csak nem tudom h szeret e mi legyen próbáljam meg a csajjal vagy a barátnőmel alkalmazzuk a felmelegített kapcsolat módszerét?
2012. jún. 28. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem dobd a lányt, ne hitegesd. Csak aután próbálkozz be a másiknál.

24L

2012. jún. 28. 00:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, figyelmetlen voltam. De legalább tudod egy lány véleményét is.
2012. jún. 28. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Felmelegített kapcsolatnqak nincs sok jövője :(

Hány évesek vagytok van közös gyerkőc? Aki tetszik csaj mennyi idős? Működik köztetek a kémia, testbeszéd stb.?

2012. jún. 28. 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem dobd a csajszit, és próbálkozz a másikkal...kettőt egyszerre ne, mert abból csak balhé lesz...meg amúgy is bunkóság

23/F

2012. jún. 28. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
upsz-én is lányként írtam-késő van :P
2012. jún. 28. 00:43
 6/8 anonim ***** válasza:

És mi történik akkor ha leülsz és megkérdezed hogy ő mit gondol a kapcsolatotokról? (aztán átbeszélitek hogy érdemes e folytatni)

Szerintem alap hogy ha valami nem működik a kapcsolatban akkor azt megbeszélik a párok, nem mindjárt dobálózunk jobbra-balra kedvünk szerint.

De lehet én vagyok ilyen régimódi.

2012. jún. 28. 00:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg a bnődnek hogy vége. Ne húzzátok tovább azt a kapcsolatot..És csak utána próbáld meg a másikkal, ha már a bnődet dobtad.
2012. jún. 28. 00:55
 8/8 A kérdező kommentje:
oké szerintem akor az lesz h megesz a barátnőmmel a dolgot meg h ő h van ezel és akor majd ettől függöen döntök tovább ... köszönöm mindenkindek a válaszokat :)
2012. jún. 28. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!