Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írhatok egy lánynak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írhatok egy lánynak úgy üzenetet, hogy nem ismerem, csak egy suliba járunk?

Figyelt kérdés

Sosem beszéltem vele, nem is ismerem, de meg szeretném ismerni. Kicsit messze lakunk, ezért nem találkozom vele személyesen. Ha küldök neki egy üzenetet abba mi álljon? Nem kezdhetem egyből úgy, hogy "szia, láttalak és nagyon aranyosnak tűntél". Van valami ötlet?

17 f

2012. aug. 1. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:

ha egy suliba jartok, akkor hh nem talalkozol vele szemelyesen? :D na de kezdd azzal, hogy "egy suliba jarunk, gondolom latasbol ismersz es szeretnelek elhivni egy kavera" (mondjuk a bufe elott megisztok egyet) nem tudom milyen tipusu lany, de amikor kozepiskolaba jartam, akkor igy jott hozzam oda egy fiu :)

23N

2012. aug. 1. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Eddig még nem figyeltem fel rá és ugye most szünet van...
2012. aug. 1. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írjál.Azt amit gondolsz,érzel.Hogy megláttad és megtetszett megszeretnéd ismerni.Ebben a kórban mindenkinek jólesik ha megtetszik valakinek.Meg amúgy is
2012. aug. 1. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Aha írjál neki:) Valami aranyosat, kedveset:D

19l

2012. aug. 2. 02:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Éppenhogy kezdődhet így egy levél. Elvégre ez az IGAZSÁG.

Nem bűn ismerkedni és elég sok férfi nem meri felvállalni, és e helyett ilyenekről beszél, hogy szép az idő.. Én rohadt sokszor csak annyit mondtam, hogy iszonyúan helyes és hogy beszélgessünk. Senki nem számít ilyen korán az őszinteségre. Mond meg, hogy annyira kis helyesnek tűnt, hogy már nem bírtad kivárni, hogy ne írj rá. De azért valamilyen megerősítést kérj, hogy tényleg annyira helyes-e, mint amennyire annak gondolod. Abból aztán kialakul egy beszélgetés :)

Csak alfán!

2012. aug. 2. 14:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a rendes válaszokat! Meg fogom próbálni.
2012. aug. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!