Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi kamu párkapcsolat?
Úgy értem, itt rengeteg kérdés elhangzik, hogy a párommal elégedetlen vagyok szexuálisan, meg lelkileg is meg mindenhogyan. Miért nem beszélik meg az emberek a gondjaikat? Szép dolog a másik háta mögött itt kérdezősködni? Mennyivel jobb világot élnénk, ha az ember kimondaná azt a párjának, ami bent van, ha kimondaná a vágyait. Szóból ért az ember.
Kort, és nemet írtok?
szerintem is. mi nem ismerjük, akkor hogy a picsuban adhatnánk használható infot? de itt kényelmesebb, mert annonim, nem kell a másik előtt szégyenkezni...
22F
Bocs, de még jó hogy itt a problémákat írják le. Nem azt fogják itt megkérdezni, hogy "minden rendben van a kapcsolatommal, mit gondoltok?".... Szóval persze hogy ezt látod....
Igen, sokan pedig nem képesek kommunikálni, hát ez van, most akkor mit tegyünk?...
Én pl. sokszor beírtam már olyat, amit megbeszéltünk. Mert mi majdnem mindent megbeszélünk,még a nagyon durva dolgokat is.
Aztán vitatkozunk,és én pl. sokszor kíváncsi vagyok: hogyan gondolkodik más, van néha új megoldás, vagy lecseszés, vagy csak annyi,hogy nem vagyok egyedül a problémával.
Én most olyan korszakomat élem, hogy sokat foglalkozom ilyen kérdésekkel.
De igen, van olyan is, ami csak bennem merül fel,és kíváncsi vagyok,mások mit mondanak.
Szia, nagyon sokan tényleg nem beszélnek meg semmit, de nem csak ez a "kamu párkapcsolat". Az a helyzet, hogy az is "kamu" kapcsolat, ahol megbeszélik, nem változik semmi, megint megbeszélik, megint nem változik semmi, de nem szakítanak, hanem elfogadják a helyzetet és nyelnek vagy becsukják a szemüket.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!