Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! SEGÍTSÉG! Egy párkapcsolat van veszélyben! Kezdek kiszeretni a barátnőmből. Mit tegyek?
1 hét múlva leszünk 2 hónaposak, és néhány rossz cselekedet sorának köszönhetően kezdek kiszeretni belőle...( régebbi 'esélyeseinek' a tegnapi nap folyamán idézett nekik hogy kár hogy elbasztad, meg jupí 1 éve ismerjük egymást, hasonlók, + kibékült egy olyan barátjával, akivel szintén gyanús volt végig a kapcsolata, s az én kérésemre hagyta ott őt. )
tehát ezeknek köszönhetően én egyre kevésbé szeretem... nem szeretnék vele szakítani, mert nem szeretek mást, csak őt szeretem, de sajnos egyre gyengébben. vissza szeretnék szeretni bele, úgy mint egykor. azaz nagyon... ti hogy próbáltatok meg javítani a kapcsolatotokon? vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy a kapcsolatotokon az én irányomba. legalábbis ő nem tudja hogy én láttam ezeket a leveleket, csak tegnap bejelentette hogy kibéküld a barátjával... mindegy. a lényeg:
ÚJRA SZERETNI AKAROM! 14/F
jó a marketinged :)
hát...majd alakul
Ó ifjú gyermekem! Még hosszú élet áll előtted sok kapcsolat szerelem csalódás humor pénz, vagy épp hontalanság, egyedüllét.
Na de egyet se félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!