Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem el a barátomtól az alsónadrágját? (lent)
Figyelt kérdés
Valamiért vonz ez a dolog,hogy hordjam valamelyik boxer alsóját.Mit mondjak neki,illetve hogy kérjem el?(még szűzek vagyunk amúgy!)2013. febr. 26. 21:04
1/11 anonim válasza:
szívem, nagyon vonzónak találom, hogy a te gatyádban flangáljak egész nap, vagy abban aludjak. kérlek, add oda az egyiket.
de persze mosva legyen, mert ha vannak benne spermiumok, és belekerülhetett a hüvelyedbe, akkor lehetsz-e terhes kérdések már a kutyát nem érdeklik
2/11 anonim válasza:
a barátod meg a tangádat fogja hordani? lol.
3/11 anonim válasza:
Halászd ki a szennyesből. Ne mosd ki, mert akkor nem lesz meg az a jó kis bukéja.
6/11 anonim válasza:
Gyuri!
Izgat a kondenz csíkod, add má nekem a gatyád!
7/11 A kérdező kommentje:
ezeken a válaszokon jót röhögtem,egyébként tényleg komolyan gondoltam a kérdést:D
2013. febr. 26. 21:40
8/11 anonim válasza:
És ne feledd, " Ne fürgyél le ! "
9/11 Saffet válasza:
Aludj nála, felejts el váltás bugyit vinni, kérj tőle egy alsógatyeszt ( vonalkódot ellenőrizd) és máris megkönnyítetted egy alsónadrággal..:D
10/11 anonim válasza:
Te, nincs kedved alső neműt cserélni? Szerintem ez megteszi.Ha akarod felvezetheted azzal, hogy: lehetne egy furcsa kérésem/kérdésem. Ha a válaszod nem akkor nem kérdezhetsz a miértjére. Bár ez azért elég gyerekes. De ahogy neked jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!