Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta külön vagyok a barátomtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta külön vagyok a barátomtól, állandóan csak veszekszünk! Elfog múlni, ha végre találkozunk? Ez csak a távolság miatt van, ugye?

Figyelt kérdés
Annyira elvagyok keseredve. Majdnem egy hónapja vagyok külföldön a barátom nélkül,pár nap múlva találkozunk,mert megyek haza. Mióta ittvagyok,minden nap összeveszünk! Ha összeveszünk,és kibékülünk az "interneten",és megbeszéljük,hogy minden rendben,aztán telefonon beszélünk,akkor ismét összeveszünk. Teljesen kivagyok idegileg. Már találkozni is félek vele. Felhívni is. Az előbb is úgy összevesztünk olyan törpe dolgon,hogy az hihetetlen...nem tudom már elviselni ezt a sok vitát. Amíg együtt voltunk szinte sosem vitáztunk,ha mégis hamar megoldottuk,és túlléptünk rajta. Ez megölheti a kapcsolatot? Ha hazaérek minden rendben lesz,igaz? :(
2012. dec. 20. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ettől félsz, amikor odalépsz elé a reptéren, akkor jó eséllyel egy önbeteljesítő jóslat áldozatai lesztek, mert a problémától való félelmedben nem fogod észrevenni, hogy pont a problémától való félelmed csinálja a problémát. :) Egyszerűen csak legyél magabiztos abban, hogy minden rendben lesz élőben, mert szeretitek egymást, és borulj a nyakába egy óriási, boldog vigyorral, és valószínűleg minden teljesen rendben lesz. Ha elég okosak vagytok, utána még ki is gúnyoljátok magatokat, hogy mennyire idiótán viselkedtetek a távolság miatt, nevettek egy jót, és aztán hazamentek egy jót szexelni. Vagy vacsorázni. Vagy teázni. Vagy amit akartok, csak ne legyen ott a gondolat, hogy "jézusom, mi van, ha megint összeveszünk". Mert akkor össze fogtok.
2012. dec. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!