Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szüleim el akarnak tiltani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim el akarnak tiltani a barátomtól, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon boldog vagyok a mostani barátommal aki 5 évvel idősebb nálam,a probléma az hogy a szüleim nem tudják elfogadni őt mert kicsit szűkölködik anyagilag és féltenek a következmények miatt. Nincs autója se saját háza mert albérletben lakik,néha kajára sem jut neki ,de ettől függetlenül ép és egészséges. Anyám és most már apám is próbál elszakítani tőle, de én nem akarom hogy ilyen csúnyán végződjenek a dolgok ,mert szeretem és számomra nagyon értékes ember. Valami olyan megoldást keresek amivel senkinek (még magamnak) sem kell fájdalmat okozni,valahogy elfogadtatni a szüleimmel a dolgot.

18/l

2012. dec. 19. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy nem a 19. században élnek.
2012. dec. 19. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Engem egyszer jó 6 éve eltiltottak.

A durva az volt hogy hozzájuk sem mehettünk mert ott meg én nem voltam túl kedvelt.

Igazából mindig találkoztunk valahol. Áruházi wc-ben meg keféltünk.

Szégyen nem szégyen de mit csináljon két ember ha szeretik egymást és vágynak egymásra. Amúgy meg 18 vagy. Ne tiltogassanak..

2012. dec. 19. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Előző válaszolónak annyit üzennék, vigyázzon ezzel a "felnőtt vagyok" dumával. Erre a szülők valami ilyesmit szoktak válaszolni: "amig az én házamban laksz..."
2012. dec. 19. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélj velük. Nem a fiúban bízzanak, hanem benned. Hogy tudod mit csinálsz.
2012. dec. 19. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!