Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradandó lehet? Nem túl korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilu8989 kérdése:

Maradandó lehet? Nem túl korai?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom január 20ika óta, és egy hete lakunk eggyütt, én költöztem hozzá, és ő ajánlotta fel. Én Budapesten laktam, és ő sajnos nem, ezért is ajánlotta fel a költözést. Szülei is belementek, mindenkivel jó a viszonyom. Közös jövőt tervezgetjük, álmainkat stb. Én 23 vagyok, a barátom 20. Az lenne akérdésem, hogy szerintetek nem volt korai az összeköltözés? Én úgy vagyok vele, hogy mindegy mikor költözik össze valaki, ha szeretik egymást. És amugy megkérte a kezem is :) vélemények az alapján amit leírtam? jah és nagyon törödő és gondoskodó társ, odafigyel rám stb. És én is ezt teszem. köszönöm a válaszokat
2013. febr. 26. 12:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés, és troll sem vagyok, ez igazi kérdés, és ha normálisat nem tudsz írni vagy nem vagy kiváncsi a kérdésre akkor nem kellett volna írnod :D
2013. febr. 26. 12:28
 12/19 A kérdező kommentje:
figy nema kor számít, és igen fiatal, de érettebb mint bárki gondolná. a szerelemben nincs korhatár.
2013. febr. 26. 12:29
 13/19 A kérdező kommentje:
ugy látszik megakadt a lemez :D
2013. febr. 26. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nem lehet egzakt választ adni. Jelen társadalmi szokásokat tekintve valószínűbb, hogy nem jó döntés se az eljegyzés, se az összeköltözés ennyi idő után, de ettől még persze rengeteg pozitív példa is van, úgyhogy ha biztos vagy a dolgodban és biztos vagy magatokban, akkor még akármi is lehet ebből. A lényeg, hogy ne siess el semmit, mert előfordulhat, hogy a rózsaszín köd múltával változnak a dolgok. Reméljük nem fognak :)
2013. febr. 26. 12:36
 15/19 A kérdező kommentje:
igen biztos vagyok magunkban, és magamban is. :) köszi
2013. febr. 26. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Ahogy elöttem irták, majd meg tudod ivövel, jó döntés volt e. Nekem az a véleményem,h ennyi idö alatt nem lehet kiismerni a másikat, mégha most minden szép és jó. Késöbb derül majd ki,h mennyire erös a kapcsolatotok.
2013. febr. 26. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:
*idövel :)
2013. febr. 26. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlenek vagytok mindketten. Te vagy az idősebb, neked kellett volna rászólni a barátodra, hogy ne öt hét után mondjon ilyen komoly dolgokat, mint összeköltözés, vagy eljegyzés.

Normálisan így nézett volna ki:

Pár hónap után mindkét oldalról bemutatás.

Fél-egy év után összeköltözés és ha nem öltétek meg egymást egy év együttélés után, akkor jöhet az eljegyzés, ha már annyira siettek.

Ha így folytatjátok két buli lesz hamarosan. Az lagzi és a válás.

A szerelem jó dolog, én is szerelmes vagyok, de még nagyon távolinak gondoljuk, amiken ti már túl vagytok.

Ne legyen igazam, és remélem megtaláltátok egymást, de ha tényleg így van, akkor nem ilyen lóhalálában kellene megélni a kapcsolatot. Évfordulóra házasság, második évfordulóra mi lesz a meglepetés? Gyerek?

27F

2013. febr. 26. 13:35
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi az őszinteséged, valamilyen téren igaz is, de mi ilyenk vagyunk, ha nem sikerülne legalább tanulnuk a hibánkból. esküvő nem most lesz se gyerek.
2013. febr. 26. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!