Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradandó lehet? Nem túl korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilu8989 kérdése:

Maradandó lehet? Nem túl korai?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom január 20ika óta, és egy hete lakunk eggyütt, én költöztem hozzá, és ő ajánlotta fel. Én Budapesten laktam, és ő sajnos nem, ezért is ajánlotta fel a költözést. Szülei is belementek, mindenkivel jó a viszonyom. Közös jövőt tervezgetjük, álmainkat stb. Én 23 vagyok, a barátom 20. Az lenne akérdésem, hogy szerintetek nem volt korai az összeköltözés? Én úgy vagyok vele, hogy mindegy mikor költözik össze valaki, ha szeretik egymást. És amugy megkérte a kezem is :) vélemények az alapján amit leírtam? jah és nagyon törödő és gondoskodó társ, odafigyel rám stb. És én is ezt teszem. köszönöm a válaszokat
2013. febr. 26. 12:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap telt el, jó, hogy mindent rózsaszín ködben látsz, csak a lényeg, hogy a szürke hétköznapokban is ilyen jól kijöjjetek, megoldjátok a problémákat és akkor lehet rá mondani majd, hogy nem volt korai. De általánosságban egy hónap után összeköltözni csak a szerelemre alapozva szerintem nagyon felelőtlen dolog. De ti tudjátok.
2013. febr. 26. 12:20
 2/19 anonim ***** válasza:
Hát ha most januárról van szó akkor egy kissé korai, nem az összeköltözés bár az is, hanem az hogy meg is kérte a kezed. Én is 3 hónap után költöztem össze párommal de nekünk mások voltak a körülmények. Bár működhet csak ne siessetek el mindent.
2013. febr. 26. 12:21
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Nincs erre bevált mérőszám. Én is 3 hét múlva költöztem össze a férjemmel az egyetemen és még mindig együtt vagyunk.
2013. febr. 26. 12:22
 4/19 anonim ***** válasza:

Hát az ÉN véleményem szerint korai, de majd idővel rájössz, hogy korai volt-e, vagy sem.

Ezt csak ti érezhetitek.

5/19 anonim ***** válasza:
Kicsit fura, hogy már megkérte a kezed.
 6/19 A kérdező kommentje:
nem sietünk el semmit, mellettem van minden téren. :) nagyon jól elvagyunk
2013. febr. 26. 12:23
 7/19 A kérdező kommentje:
nekem is fura volt, de jól esett :)
2013. febr. 26. 12:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Én a magam részéről úgy gondolom, hogy a jegyesség nagyon szép dolog, de nem lehet vele felelőtlenül dobálózni. Szóval szerintem ahhoz, hogy valaki eljegyezze a párját, jó, hogy ha tudja, mire számítson a leendő közös életük során: előtte nem árt megismerni egymást, úgy igazán, és igen, az is kell hozzá, hogy már együtt is lakjanak pár hónapot, fél-egy évet, mondjuk egy közös albiban, vagy egyikük családjánál.

DE! Én 2 hónap után senkit nem vennék komolyan, ha meg akarná kérni a kezemet... 2 hónap után még nem is ismerhet engem, és hiába szerelmes belém, attól még nem tudja, milyen velem együtt élni... most még minden szép és jó, de mi lesz akkor, ha már nem lesz belém ennyire szerelmes? Ha elmúlt az újdonság varázsa? Ha már nem csak a szépet látja mindenben, ha ott leszek mellette kócosan és gyűrötten, minden vasárnap reggel? Akkor is szeretni fog még, akkor is harmonikus lesz a kapcsolat, akkor is el akar majd venni? Mi van, ha elmúlik a szerelem? Mi lesz, ha akkorra kiábrándul?

2 hónap nagyon, nagyon, nagyon kevés idő szerintem. De természetesen emberfüggő a dolog, biztosan van olyan, aki 2 hónap után úgy gondolja, hogy ő ezzel az emberrel akarja leélni az életét - csak én nem ilyen vagyok, ezért biztos, hogy 2 hónap után nem költöznék még össze senkivel és nem mondanék neki igent. 2 hónap után még én se tudnám, hogy akarok-e ebből valami komolyat, hiszen nem is ismerem még úgy igazán a másikat, akkor honnan tudhatnám, hogy ő a megfelelő ember? Vagy hogy az életemet örökké ezzel az emberrel akarom-e élni? 2 hónap ehhez nekem biztos, hogy kevés lenne...

De mint írtam is, ez emberfüggő. Szóval ha neked így jó, akkor sok boldogságot kívánok! :)

2013. febr. 26. 12:24
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérdés, ne írjatok több választ, ez csak egy troll.
2013. febr. 26. 12:25
 10/19 A kérdező kommentje:
köszi :) azért mentem bele az összeköltözésbe meg ilyenekbe, mert hibába hogy csak 2 hó, de több törődést, több odafigyelést kapok tőle,mint az előző kapcsolataim összességében.
2013. febr. 26. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!