Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megalázva érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megalázva érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta nincs párom,magányos vagyok,depresszióval küzdök,szinte nincsenek barátaim. Jelenleg még tanulok,de hamarosan végzek és dolgoznom kell. De most is végzek alkalmi munkát az sem megy valami jól.Most még lenne időm/lehetőségem párkapcs.ot létesíteni,barátkozni,ha dolgozok akkor már csak alig.A családom konzervatív nem járhatok el este bulizni,szórakozni.

Ha dolgoznom kell valahol szinte sehol sem tudom jól végezni a munkám általában szerencsétlenkedek Ilyenkor elgyengülök,elkezdek remegni,teljesen kiszolgáltatott helyzetben vagyok.A személyiségem labilis,könnyen le le lehet uralni.Fáradékony is vagyok,sokszor már alig van élet erőm,mintha vmi vámpír le szívta volna.Aludni is nehezen tudok esténként.Ezt az ellenkező nem tagjai is látják tajtam. :( Évek óta net függő vagyok a net világába menekülök,de le akarok szokni.Úgy érzem életképtelen vagyok. :(

Randiztam nem is olyan rég két emberrel az igényeimet már szinte teljesen le adtam.Az emberek közül az egyik csúnya volt,de neki se jöttem be.A másik nem volt rossz,én jól ki öltöztem,szinte tökéletesen elégedett voltam önmagammal(ami nagyon ritka) és megdöbbentő neki se tetszettem!Ha látok valakit az utcán aki tetszik és rá nézek rám se hederít és ez idegesít. Úgy érzem,h már SOHA nem lesz párom,soha nem lesznek barátiam.

Olyan,mintha a bal szerencse üldözne,h semmi sem sikerül…Sötéten látom az életet,szinte mindenben a problémát látom.Az önbizalmam szinte sehol sincs. Voltam már több pszichológusnál a nagy része szinte semmit sem ért pedig motivált voltam/vagyok a változásra.Fogalmam sincs,h mit kezdhetnék már magammal…Tök megalázva érzem magam.Nem sajnáltatom magam,de sajnos ezek tények…

Tudnátok értemes tanácsot adni?

Köszönöm! :)))

2013. febr. 26. 01:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
17:DDDD te beteg
2013. febr. 26. 02:31
 22/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, a dolog ott kezdődik, hogy tanulj meg lázadni. 20 éves elmúltál, az a legkevesebb, hogy eljársz otthonról. Ha nem engednek, vitatkozz, csapd rájuk az ajtót! Nem lehet úgy élni, mint valami elvarázsolt királykisasszony a legmagasabb toronyban!

Menj emberek közé, beszélgess velük, tölts velük időt, szeress beléjük, éld az életed!

2013. febr. 26. 02:36
 23/36 anonim ***** válasza:

Ezt hallgasd meg minden nap.

https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

2013. febr. 26. 03:15
 24/36 menta34 ***** válasza:
Rendbe kell tenni az önbizalmad. Ki kell tűzni kisebb célokat, amik nem túl egyszerűek, de azért teljesíthetők, aztán megtenni... Persze nem arra kell gondolni, hogy hány perc alatt takarítasz ki, hanem olyan célokat keresni, amik az önbizalmadra hatnak. pl. minden héten találkozz valakivel beszélgetni 1-2 órát. Nem kell randi legyen, sőt az a jó ha direkt nem az. Vagy pl. keress új frizurát, csináltasd meg. Mondj ellent otthon. Öltözz ki szexisen (úgy...) és sétálj egyet valami plázában, szólíts le pasikat apróbb hétköznapi kérdésekkel, hogy hol van mikor megy a busz, valami bolt, stb.stb:)
2013. febr. 26. 06:54
 25/36 anonim ***** válasza:
keress pár dolgot, aminek viszont örülsz az életben. Mindenki lehet hálás valamiért az életében, ugyanúgy, ahogy bánkódhat is valami miatt. Ne a többiekhez hasonlítsd magad és a vágyaid. Csak a saját álmaid/lehetőségeid figyeld. Ha ezt teszed rájössz az élet nem is folyton akkora dráma.
2013. febr. 26. 08:14
 26/36 anonim ***** válasza:

Johsi Barat: "Mindénré ván megoldás, csák ákární kéll!"

Részben igazad van, az élet egy szürke dolog és sokszor ütközünk megoldatlan dolgokba, amikor legszívesebben a földön pattognánk dühünkben, s nincs megoldás... de sz×rjál bele!

Magába ragadott a Mátrix világa! A Pixelek csapdájába estél!

A létszükséghez elengedhetetlen a monitor fénye, mely több D-vitamint ad neked, mint a Nap.

... és még 1 kérdés? (vagyis az előzőt leszámítva) Fiú, vagy lány akarnál lenni? Magyarul minek teremtettetél vala? Basszus, ez még 1 kérdésnek minősül!

2013. febr. 26. 08:22
 27/36 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki segíteni próbál! :) Amit csak lehet próbálok megcsinálni!

Reagálnék pár dologra azért:

Lázadni lázadok,de inkább csak szóval,mert annak meg vannak a következményei,ha ellentmondok otthon(na persze nem sarokba állításra gondoltam.) És ez nagy probléma nekem. Nekem pár óra buli nem ér meg hatalmas nagy balhét(amit már átéltem) negatív következményekkel. Az egyik szülőmmel lehetetlenség megbeszélni a dolgokat sajnos,de ebbe most nem mennék bele.Kéne nagyon valami ami kihoz ebből az állapotból! Mert akkor már kevésbé vagyok kiszolgáltatott,meg tudnám állni a helyem(munka képes lennék) és mindezek mellé még jobban ki is tudnék állni magamért.Szerintem.

Ha tudnátok ajánlani kiváló szakembert(pszichológust) Budapesten,hatékony siker könyvet(már olvastam többet) és tudnátok tanácsot adni h.an jöhetnék ki a net függőségből azt nagyon megköszönném. :) Valami ilyesmire gondolnék.

15-ös válaszoló: "A búskomor szemléleted okozza minden bajod" Ezzel nem értek egyet! A sok baj következménye a búskomor szemléletemnek. Ismerek sikeres embereket és ők pont azért pozitívak,mert sok a pozitív élet tapasztalatuk.

Az önsajnálatról pedig annyit,h mégis hogyan kérjek tanácsot,ha nem írom le a problémám,a helyzetem reálisan?

2013. febr. 26. 23:04
 28/36 anonim ***** válasza:

Nézd, én szívesen elbeszélgetek veled, és ha teljes rész-

letességgel leírod, mi és hogyan, talán jobb vagyok, mint

bármelyik dilidoki. Legalábbis nem próbállak gyógyszerrel

tömni (dokik 99%-a ilyen sajnos).

2013. febr. 26. 23:12
 29/36 anonim ***** válasza:

Az eredeti kerdesben irtad, hogy parkapcsolatot szeretnel. Ha lenne egy baratod, ugy erzed ot el tudnad otthon fogadtatni? A szuleid belemennenek, hogy neha ne otthon aludj?

Suliban tenyleg konnyebben talalhatnal magadnak valakit, hasznald ki az idot, mielott meg vegzel. Nem csak bulikban lehet ismerkedni, tanulhatsz is egyutt valakivel.

Netfugges nem akkora katasztrofa, foleg ha arra hasznalod, hogy uj embereket ismerj meg, vagy baratsagokat apolj. Jon a jo ido jarj el kicsit futni, vagy uszni, az alvas is jobban megy, ha elfaradsz fizikailag napkozben.

Ezek eleg altalanos tanacsok, de a lenyeg, hogy ne mastol vard a megoldast, ez a te eleted, neked kell gatyaba razni.

Ugy erzem te most azt az embert akarod megtalalni, (akar pasit, akar pszichologust vagy barkit) aki majd a honod ala nyul, es talpra allit.

2013. febr. 26. 23:33
 30/36 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok amiket "megértek" talán tudok egy két dolgot mondani...

Mástól >>szerintem<< ne várj megoldást mástól, se megváltást, dokiktól meg főleg ne, magadnak kell kimásznod ebből, mint mindig. Valami kis pozitívumot kell keresned az életedben, vagy egy célt amit meg tudsz valósítani, amire tudsz majd építkezni.Amíg motivál a dolog addig tudsz tenni érte. Hiszen tudod a semmi jutalma a semmi....amíg teszel az ügy érdekében addig lesz eredmény.De ezt tényleg neked kell megtalálnod, azt amitől nem fogod annyira negatívnak látni az életet.

Az, hogy könnyen befolyásolható vagy szerintem kevés önbecsüléshez köthető, meg persze az otthoni dolgok is lehetnek az okai. Ha a lázadás nem működik kompromisszumot még lehet kötni a szülőkkel( bár evvel kapcsolatban nem tudok mit mondani, kevés az info).

Én rengeteget stresszelek nevetséges dolgokon mivel vannak hasonló gondjaim mint neked, de egy dolog motivál, ha elrontok valamit. Az, hogy még egyszer ilyen ne történjek meg ezért megpróbálok jobb lenni minden hibám után és nem összeroskadni.

Az internet már rég a mindennapi élet része....én azt mondom amíg gond nélkül fel tudsz a gép elől állni, addig nincs gond.

2013. febr. 27. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!