Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megalázva érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megalázva érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta nincs párom,magányos vagyok,depresszióval küzdök,szinte nincsenek barátaim. Jelenleg még tanulok,de hamarosan végzek és dolgoznom kell. De most is végzek alkalmi munkát az sem megy valami jól.Most még lenne időm/lehetőségem párkapcs.ot létesíteni,barátkozni,ha dolgozok akkor már csak alig.A családom konzervatív nem járhatok el este bulizni,szórakozni.

Ha dolgoznom kell valahol szinte sehol sem tudom jól végezni a munkám általában szerencsétlenkedek Ilyenkor elgyengülök,elkezdek remegni,teljesen kiszolgáltatott helyzetben vagyok.A személyiségem labilis,könnyen le le lehet uralni.Fáradékony is vagyok,sokszor már alig van élet erőm,mintha vmi vámpír le szívta volna.Aludni is nehezen tudok esténként.Ezt az ellenkező nem tagjai is látják tajtam. :( Évek óta net függő vagyok a net világába menekülök,de le akarok szokni.Úgy érzem életképtelen vagyok. :(

Randiztam nem is olyan rég két emberrel az igényeimet már szinte teljesen le adtam.Az emberek közül az egyik csúnya volt,de neki se jöttem be.A másik nem volt rossz,én jól ki öltöztem,szinte tökéletesen elégedett voltam önmagammal(ami nagyon ritka) és megdöbbentő neki se tetszettem!Ha látok valakit az utcán aki tetszik és rá nézek rám se hederít és ez idegesít. Úgy érzem,h már SOHA nem lesz párom,soha nem lesznek barátiam.

Olyan,mintha a bal szerencse üldözne,h semmi sem sikerül…Sötéten látom az életet,szinte mindenben a problémát látom.Az önbizalmam szinte sehol sincs. Voltam már több pszichológusnál a nagy része szinte semmit sem ért pedig motivált voltam/vagyok a változásra.Fogalmam sincs,h mit kezdhetnék már magammal…Tök megalázva érzem magam.Nem sajnáltatom magam,de sajnos ezek tények…

Tudnátok értemes tanácsot adni?

Köszönöm! :)))

2013. febr. 26. 01:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem ahogy elkezdesz dolgozni költözz el.

Felnőtt (gondolom nő) ember vagy,nem kéne hagynod irányítani magadat.

2013. febr. 26. 01:46
 12/36 anonim ***** válasza:

..."mit tegyek?"

Válaszolj a privátomra (úgy első körben)

2013. febr. 26. 01:51
 13/36 anonim ***** válasza:
Meg kell probalnod kiallni magaert eloszor is otthon, mert ez adna neked annyi onbizalmat, ami az elet mas teruletein is elhitetne veled, hogy nem vagy sikertelensegre itelve.
2013. febr. 26. 01:51
 14/36 A kérdező kommentje:
13-as:Köszönöm! :)Igyekszem is kiállni magamért,kűzdök sokat,de nehéz,mert az egyik családtagom szörnyen erőszakos.Kűzdök magamért,de ameddig nem vagyok lelkileg erős és nincs bejelentett munkám addig kénytelen vagyok fejet hajtani...
2013. febr. 26. 01:54
 15/36 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem már alapból mindenben csak a rosszat látod. Saját magadat is leminősíted és emiatt a kisugárzásod is rossz.

A búskomor szemléleted okozza minden bajod. A lelki bajok kihatnak a testedre is, ezért vagy fáradékony. Először próbálj megbarátkozni saját magaddal.Nem gonoszságból mondom, de egy olyan emberre, aki állandóan pesszimistán szemléli a világot, saját magát , arra nem kíváncsiak mások. Az, hogy valakire ránézel az utcán és ő nem, az nem jelent semmit. Naponta egy rakás olyan emberre kényszerülök ránézni, akire kicsit sem vagyok kíváncsi,vagy éppen taszít, olyanokat meg sokszor nem is veszek észre, akik szimpatikusak lennének..stb. Ahhoz, hogy barátaid legyenek meg párod, Neked is tenned kell!Hidd el magadról, hogy értékes vagy,továbbá szakadj ki az internet világából, mert amennyi haszna van, legalább annyi kára is, és sokszor csak önértékelési zavarokat, személytelen viszonyokat..stb.-t kapsz tőle. Ne merülj már el ebben a tehetetlenségben és " depresszióban". A családoddal szemben meg állj ki magadért! Szerintem döntésképes felnőtt emberként,a tetteid következményeit vállalva, a saját életed ura vagy. A szüleid féltenek,ami érthető és normális is a szülőktől, de magyarázd meg nekik, hogy nem zárhatnak csak ezért el a külvilágtól, és te így nem vagy boldog. Egyébként meg DE!! SAJNÁLATOD MAGAD! Szedd össze magad, válts szemléletet és életmódot!

2013. febr. 26. 01:59
 16/36 anonim ***** válasza:

Uralhato vagy, es ezt apukad vagy anyukad kihasznalja.

Meg ha nem is tudsz elkoltozni, akkor sem kell mindent elturnod, es allandoan fejet hajtanod.

Mondd el a sajat velemenyedet is. Nem vagy mar kislany, keszulsz a sajat eletedre, ezt neki is eszre kell venni, hogy mar nem rangathat ugy droton, ahogy regebben tette.

Testvereid vannak?

2013. febr. 26. 01:59
 17/36 anonim ***** válasza:

hát srácok.. ez elég hosszú szövegnek tűnik....

érdemes elolvasni?

2013. febr. 26. 02:02
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Hát mivel önző mód nem válaszol a privátokra a kérdező,ezért nem érdemes elolvasni...
2013. febr. 26. 02:10
 19/36 anonim ***** válasza:
Majd válaszol, ha akar, lehet most emészti őket (gondolom hányan rohanták le a szép szövegekkel). Mégegyszerűbb dolog, hogy ágyba parancsolták (ugye nem kizárt).
2013. febr. 26. 02:16
 20/36 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál már? Ezek akár betegség tünetei is lehetnek, fáradékonyság, alvásprobléma...
2013. febr. 26. 02:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!