Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A barátnőtökön kívül megnéztek/megkívántok más lányokat is? Őszintén.
Meg. Miért ne tenném? Te is megnézel más pasikat a barátodon kívül nem? De. Ha mást mondasz hazudsz. Ugyanúgy ahogy mindenki megnézi a nőket/férfiakat ha van párjuk ha nincs.
A házasság is hűséget, nem pedig vakságot ír elő.
Aki akadékoskodik a "hazudsz" ellen, az nézzen mélyen magába, és próbálja meg saját magát becsapni.
Meg. Hűséget fogadtam és nem vakságot.
Amúgy meg beszélj és végezd már úgy a unkádat hogy közben nem nézel a másikra, így akaratlagosan is felméred milyen.
Ez hülyeség, hogy "pasiból van". Nő is megnéz egy jó férfitestet.
Én is megnézek mindenkit, sőt akár ki is elemzek haverokkal, de a félrelépés meg a fantáziálgatás nem az én dolgom. Valahogy agyilag nem tudok fantáziálni hogy mi lenne ha én és ő.... pucér női test látványa meg önmagában (enélkül) nem elég merevedéshez.
Vagyis, csak megnézem ki hogy néz ki, és annyi.
Azért az egy dolog, hogy valaki megnéz másokat,de ez a fantáziálás dolog... Ez nekem sok.
Én is meg szoktam nézni pasikat, de a kapcsolat elején még nem néztem meg. És fantáziálni nem szoktam senkiről. Ő meg azt mondja, hogy sose néz meg más nőket. Nem tudom igaz-e, de nekem mindegy.
Bocsi, hogy lányként válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!