Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti megbocsátanátok?
Sziasztok!
A helyzet az,hogy 2 héttel ezelőtt pénteken a barátom egyedül ment bulizni,mert én nem tudtam elmenni vele,bár hívott többször is.Elmondása szerint nagyon részeg volt(ismerőseim is voltak ott,akikről ő tudott,és ők is beszámoltak róla,hogy tényleg sokat ivott),és hát..megcsókolt egy lányt..bár,ő azt állítja,nem volt nyelves,dehát ezt ki tudja bizonyítani?Ismerőseim annyit láttak és tudnak,hogy tuti nem ment szobára a lánnyal,mivel rögtön utána haza is mentek.Viszont a barátom maga volt,aki másnap jött,és elmesélt mindent szóról-szóra.Állítása szerint megbánta(amúgy eddig a tenyerén hordozott,nagyon figyelmes volt,sose tett semmit,sőt,ő a féltékenyebb),bocsánatot is kért.Mondta,hogy többet sose megy buliba stb..Nos,én személy szerint eléggé féltékeny típus vagyok,rosszul is esett,de nagyon..viszont nagyon-nagyon szeretem..azóta folyton békülni akar,de én nem tudom mit tegyek..nem tudom,meg tudnék-e bízni még benne?Ti mit tennétek?
ezek alapján amit leírtál szerintem megérdemel még egy esélyt, de csak egyet!
bár szerintem a részegség nem kifogás, azért
1. nem arról van szó, hogy összefeküdt valakivel, mert akkor lapát.
2. bevallotta. (van rá némi esély hogy azért vallotta ugyan be mert tudta hogy akik látták elmondanák neked.
szerintem fogadd el a bocsánatkérést, viszont nyomatékosan közöld vele, hogy több lehetősége nincs.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!