Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ti megbocsátanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet az,hogy 2 héttel ezelőtt pénteken a barátom egyedül ment bulizni,mert én nem tudtam elmenni vele,bár hívott többször is.Elmondása szerint nagyon részeg volt(ismerőseim is voltak ott,akikről ő tudott,és ők is beszámoltak róla,hogy tényleg sokat ivott),és hát..megcsókolt egy lányt..bár,ő azt állítja,nem volt nyelves,dehát ezt ki tudja bizonyítani?Ismerőseim annyit láttak és tudnak,hogy tuti nem ment szobára a lánnyal,mivel rögtön utána haza is mentek.Viszont a barátom maga volt,aki másnap jött,és elmesélt mindent szóról-szóra.Állítása szerint megbánta(amúgy eddig a tenyerén hordozott,nagyon figyelmes volt,sose tett semmit,sőt,ő a féltékenyebb),bocsánatot is kért.Mondta,hogy többet sose megy buliba stb..Nos,én személy szerint eléggé féltékeny típus vagyok,rosszul is esett,de nagyon..viszont nagyon-nagyon szeretem..azóta folyton békülni akar,de én nem tudom mit tegyek..nem tudom,meg tudnék-e bízni még benne?Ti mit tennétek?

2013. febr. 25. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet de akkor se tudnám túltenni magam rajta, nem tudnám elfelejteni, nem tudnék nem gondolni erre, és lehet undort is éreznék, bár én ezeket lehet betegesen kezelem :(
2013. febr. 25. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bocsáss meg neki, mindenki megérdemel egy 2. esélyt.. az emberek részegen amúgy se gondolkoznak
2013. febr. 25. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én meg azt kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben! ;)
2013. febr. 25. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogadd el a bocsánatát! Rögtön szólt meg bocsánatot kért.
2013. febr. 25. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
igen
2013. febr. 25. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-) Jöhetnek még!
2013. febr. 25. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:

ezek alapján amit leírtál szerintem megérdemel még egy esélyt, de csak egyet!

bár szerintem a részegség nem kifogás, azért

1. nem arról van szó, hogy összefeküdt valakivel, mert akkor lapát.

2. bevallotta. (van rá némi esély hogy azért vallotta ugyan be mert tudta hogy akik látták elmondanák neked.

szerintem fogadd el a bocsánatkérést, viszont nyomatékosan közöld vele, hogy több lehetősége nincs.

27/N

2013. febr. 25. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
nem érdemel meg mégegy esélyt (az én értékrendem szerint). megcsalt. az h részeg nem mentség. van aki nem tenne ilyet soha a párjával. h megbánta az a minimum, de viselni kell a következmßenyeket.
2013. febr. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!