Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom több hónapig külföldön dolgozott, és kb.3 hónapja jött haza, elmondta, hogy megcsalt odakint. Ti megbocsátanátok?
Legalább elmondta neked. Ez azért jó pont.
Te döntésed, hogy egy hibát elnézel, vagy rögtön véget vetsz a kapcsolatnak.
Anno én megbocsátottam a páromnak. Mint kiderült a vér nem válik vízzé, utána is megtette. Azóta nem vagyunk együtt.
Hány hónap az a több?
Mert 3-6 hónapig több fiatal párt ismerek, ahol a srác - bár vért izzadva - de erőt vett magán, és kibírta (jó sok recskázás és 1-2 találkozás mellett persze.)
És ha én is kibírom, akkor ő is bírja ki, nem azért, mert én nem vagyok szexmániás, én is imádom, és élek halok érte, és 1 hónap után már úgy érzem meg vagyok halva, annyira hiányzik, de ha komolyan hosszú távon gondolkozok akkor ezen a pár hónapon nem fogom bebukni a kapcsolatomat.
Komolyan, ilyen embernek én szülni sem mernék, ott 6 hétig, és hasonlók nincs szex, akárhányszor jön valami nehézség, ami akadályoz a szexben egy bizonyos ideig, majd rettegjek attól, hogy ő képtelen kordában tartani a farkát, és jajj csak ne dugjon félre? Ugyanmár...
Egyébként tényleg nem értem az ipsét, ha már megtette, legalább lehetett volna benne annyi, hogy nem mondja el, és nem okoz vele fájdalmat, szenvedjen csak az ő lelkiismerete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!