Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel magam a páromért? Ti mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Kezdeném az elején: imádom a német nyelvet, a német (és osztrák) kultúrát, az embereket, egy szóval mindent! Úgy érzem én valójában oda születtem és nem 4-500 km-rel odébb kelet felé. Egyelőre még itt tanulok egyetemen, kb egy fél év és végzek, de Mo-n nincsenek nagyszabású terveim. Minden álmom kimenni és kint dolgozni.
Tudjátok, BAZ megyéből jöttem. Sosem éltem nagylábon szüleimmel, de felháborítónak látom hogy szüleim 45 évet ledolgoztak és még mindig ott vannak mint 45 évvel ezelőtt. Ki kell számolniuk hó végéig a dolgokat... és tudjátok én NEM vágyom erre! Változtatni akarok! És ha tudok, segítenék szüleimnen is.
A probléma viszont hogy van egy párkapcsolatom. Már hosszabb ideje együtt is lakunk, tervezgettük a házasságot és utána a gyerekeket is. Viszont páromnak van már itthon munkája, amit szeret. De a külföldi fizetésekhez bakfity.
Én nagyon ki szeretnék menni 1-2 éven belül, ő viszont nem, mert sztem ódzkodna attól hogy anyucitól távol legyen meg a barátaitól (jelzem, még sose lakott Pesten kívül 2 napnál tovább :D). Én pedig évek óta hazajárok 2-3 hetente, nekem nem nagy kunszt távol lenni.
Nyílván ugyanúgy hiányoznának a barátaim, a családom.
Én úgy érzem hogy én kint szeretnék már gyereket és családot is nevelni, de ha párommal maradok akkor esélytelen :( Régóta próbálom rábírni a nyelvtanulásra meg arra hogy tervezzen kint, egyszerűen lusta és nem hajlandó rá. Azt hiszi hogy majd ő itt megváltja a világot...
Viszont így, hogy vele maradok, egyben azt is jelenti hogy feladom magam érte. Nem valósítom meg az álmaim, nem leszek az aki valóban szeretnék lenni, hanem csak egy muszájból itt maradott menyecske.
Nagyon szeretem őt, nem szívesen szakítanék vele emiatt, tekintettel arra hogy régóta együtt vagyunk. Viszont szeretnék valóban boldog lenni, úgy ahogy én elterveztem :(
Ti mit tennétek a helyemben?
Nehéz dolog,mert ha arra gondolok,hogy itt rossz élni akkor azt mondom menj.Ha meg arra gondolok,hogy van valaki aki szeret és kitart melletted akkor meg azt mondom az fontosabb mint a pénz.
Döntsd el neked melyik a fontosabb.
Mennék... Én jövőrevagy lehet már decemberbe fogok Lengyelországba költözni a párom miatt. Ő ott él & persze Lengyel származású. Nagyon szeretem a szüleimet, volt már hogy hónapokig távol voltunk egymástól mivel a barátomnál voltam kint. Persze hogy hiányoztak, de nem a világ vége pár 100 km... & a barátnőd is néha hazatudna járni meglátogatni őket. Nem kötődhet valaki felnőtt létére a szüleihez. Én nagyon örülök hogy hamarosan elfogom hagyni Magyarországot, ahhoz, hogy az álmok valóraváljanak, menni kell ebből az országból. és ajánlom ha szereted a csajt akkor még probálj vele beszélni erről, hogy menjen veled.
19/L
Nehéz kérdés. De mondok neked valamit. Két eshetőség van.
1. Nem mész ki barátnőddel maradsz. Éveket húztok le kemény munkával de nem juttok előrébb aztán azt veszed észre hogy az évek csak telnek de ugyan ott tartasz ahol a szüleid és semmire nem vitted. Van barátnőd,feleséged,talán gyerek is de te magad boldogtalan vagy.
2. Ha nem jön veled a barátnőd akkor otthagyod és kimész. Anyagilag megoldodik minden, jó munkád van szal összejön minden. Boldog vagy. Összejösz egy német csajjal, gyerekeitek lesznek stb és pár év múlva azt fogod gondolni hogy jól döntöttél.
Szal én azt mondom 2.
20/F
Most itt vagy én vagyok a hülye....
Vagy a két utolsó válaszolónak nem esik le,hogy a kérdező nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!