Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartják többségben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják többségben vonzónak a fiatalnak látszó nőket? Mióta nem jó a nőies nő? (akin látszik a kora)

Figyelt kérdés

Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni.

Szerintem olyan,mint ha lassan mindenki pedo lenne már.

2013. febr. 25. 01:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akik 18-32 köztiek.:)
2013. febr. 25. 17:05
 22/25 anonim ***** válasza:

hmm, elgondolkodtató kérdés...hogy miért is? fura dolog mikor megsaccolok egy csajt ilyen 25 évesnek, majd kiderül róla, hogy pl 18, még fiatalabb, mint én. Akkor feltehetném a kérdést, hogy a 15 évesek a hozzámillők?, mert úgy néznek ki mint a 20 évesek? NEM...az a helyzet, hogy van aki idősebbet mutat a koránál, meg van olyan aki annyi amennyi. illetve fiatalabbnak tűnik...szerintem nem az évek számítanak, hanem, hogy ki milyen érettnek érzi magát. erre most mondhatnék egy példát: egy csaj ismerősöm: 19 éves gyerekes, még szűz, pedig nagyon szép, és inkább tűnik 15évesnek külsőleg és viselkedésileg, illetve van egy másik ismerősöm, aki fűvel fával.. - még csak most lesz 18, de már 15 éves korában is érettebb volt(mind testileg, mind értelmileg, mint a másik lány), sokszor 20-nak nézték

-ez a dolog annak is bemondható, hogy az egyiknek jóval fiatalabb testvérei vannak, míg a másik egyke, felnőttek között nőtt fel...

-ami meg a kérdést illeti, ez az autós példa szerintem rámutatott a lényegre

2013. febr. 26. 09:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Pedo:). Tényleg nem hiszem el, hogy ennyien nincsenek tisztában azzal, hogy az,h pedofil. Egy ember akkor pedofil, ha a nemileg éretlen gyerekekre izgul. Ma már egy 13-14 éves lány is kinéz vagy 18-nak, magasak és nagy mellekkel szaladgálnak. Semmi köze ennek a pedofilíához. Ahogy páran leírták, a legtöbb férfiaknak a fiatal, érett nők tetszenek a legjobban, akik már nőiesek de még feszesek, és semmi jele az öregedésnek rajtuk. Ha tehetné, minden férfi 16-22 közötti lányokkal feküdne le, csak a való életben legfeljebb nem mernek próbálkozni. A neten annál inkább:). Tudom, nagyon nehéz feldolgozni ezt egy nőnek, de 22 éves korban van egy nő körülbelül a csúcson- ami a külsejét illeti-és már egy 25-26 éves nő sem annyira feszes, mint egy 20 éves. Lehet hisztizni, megsértődni, attól még ez az igazság.Vicces, hogy ezt mennyire nem tudja megemészteni egy 30 év körüli vagy idősebb nő:). Arról nem is beszélve, hogy egy a mai 30 éves nők többsége semmivel nem érettebb gondolkodású, mint egy 18-20 éves lány, sőt sokszor fásult, unalmas.
2013. febr. 26. 09:28
 24/25 A kérdező kommentje:

Szerintem sokkal többet érhet akár(személyiségtől függően) egy érett nő,mint egy 16 éves kiscsaj.Mert okosabb,érettebb.

És szerintem a feszesség nem csak 1-2 évig tart a nőknél se,azért 40ig simán feszesek tudnak lenni,ha mondjuk sportolnak.

Az autós példa szerintem butaság,mert az autó egy gép,amit használni akarok.Egy nőt használni is,meg szeretni is,meg sok egyebet,sokkal összetettebb szerepe van,mint egy autónak...

Persze,a kor soknak nem számít,de ha olyannal kerül szembe,akkor mégis számít.Sokszor látom,hallom ezt.

Azt azért észre vettem,az emberek többsége elég önostorozó fajta.Mi pasik versenyezünk egymással,kinek miből van nagyobb,több,jobb,szebb és ha egyikben is veszítünk,akkor már van min keseregni.De ha nincs,akkor a csajozás miatt,vagy mert nem hatalmas a szerszámunk.Ami a nőknek vagy számít,vagy nem az lényegtelen,a pasinak számít.

A nők még többért,a tisztaságért,ha híznak 50 dekát,ha kicsi a mellük,ha nagy(akkor húzódik,és útban van,és arra figyelnek a szemei helyett),ha nem figyel rájuk a pasi,ha nem tudja mi a baj kérdezés nélkül,ha rákérdez"még kérdezned is kell,miért nem tudod?",ha alacsonyabbak,mint szeretnék,ha saláta puncijuk van,ha menstruálnak,röviden mindenki talál okot arra,hogy rosszul érezze magát.Amikor nem is lenne kötelező.Meg az öregedés a nőknél,ami pont most a téma...

Pedig ezeken nem kéne szenvedni,ahogy én is teszem.

2013. febr. 26. 10:10
 25/25 anonim ***** válasza:
40 éves korig feszesek tudnak lenni ?:DDDD. Jó, hagyjuk. Figyelj, akkor élj abban a hitben,h egy 35-40 éves nő is lehet hiperkívánatos és bombázó. Ettől még ugyanúgy minden férfinak a fiatal nők fognak tetszeni.
2013. febr. 26. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!