Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják többségben vonzónak a fiatalnak látszó nőket? Mióta nem jó a nőies nő? (akin látszik a kora)
Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni.
Szerintem olyan,mint ha lassan mindenki pedo lenne már.
Szaporodási szempontból jobb, egy fiatal nő még többet tud szülni és egészségesebbet. Szóval ilyen tudatalatti dolog.
Akkor úgy tűnik mégis van előnye hogy 26 évesen 18-nak nézek ki.
Kedves Kérdező, tiért választanád ugyanabból a típusú autóból a 10 évvel fiatalabbat?
Természetes, hogy a férfiak a fiatalabb nőkhöz vonzódnak, te talán egy 40 éves férfit választanál a 25 éves helyett?
Sajnos az idő halad, a bőr lötyögni kezd, az sem túl vonzó, azonban a normális ember el tudja fogadni, viszont akkor is vonzóbb a szemnek a feszesség, ez ellen nincs mit tenni.
Természetesen ebben nagy jelentősége van a fentebb írt tudatalatti dolgoknak is.
Hopsz, elírtam.
"Kedves Kérdező, miért választanád..."
Utolsó,félre értetted,én is pasi vagyok.
De mondjuk még nem olyan marha öreg...
Én nem a fiatalos kinézet,hanem a szépség, és a lélek szépségének együttese miatt választottam a barátnőket.
Az csupán a véletlen műve,hogy a legutolsó barátnőm,az fiatalnak látszott,de nem akarattal,csak örökölte,mint a 11es.
Én 23 vagyok,többnek látszom,de ennek ellenére volt már 30as és 18 körüli barátnőm is.Mindegyiken látszott,hogy hány éves,és szép volt úgy is.
Legalábbis szerintem.
Ja igen,11es,ha valaki nem fiatalnak akar látszani,csak ilyenek a génjei,azt nem lehet hibaként felsorolni,csak egy adottság...
Mondjuk lehet mindenhol kérnek személyit?Akkor nem lehet annyira jó.
Ahol már ismernek, ott nem kérik el, én sem nézek ki annyinak, amennyi vagyok. Volt idősebb, fiatalabb pasim is. Most is fiatalabb, én 34, Ő 24, nagyon jól megvagyunk, sőt, örülök, h ráleltem, Ő is így érez. Anyum sem néz ki annyinak, anyuja sem nézett ki. Ritkán sminkelek. Ált. 22nek néznek. Bár néha tetszik, h zavarba jönnek, rácsodálkoznak, h mennyi is vagyok.:)
De néha nyűg..
elég ...fiatalos,vagy hogy is mondjam az írásmódod.Gondolom a beszéded is ilyen stílusu.
Meg olyan kis kedvesnek is tűnsz.Elég jó emberismerőnek tartom magam,és biztos vagyok benne,hogy szerencsés a pasid.
De legalább biztos nem vagy olyan,mint az,aki azért utasított vissza,mert fiatalabb vagyok nála 5 évvel.Elvileg minden más stimmelt,de elég makacs,és elvileg értelmiségi...
Biztos azért, mer, elég sok fiatalnak segítek, beszélek velük, persze az idősebbekkel is jól kijövök sosem volt gondom, beilleszkedni sehol sem.:) Meg köszönhető annak is elég sok felé éltem, sok emberrel találkoztam, nyitott is vagyok. Köszi.:)
Igen a haverjai is irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!