Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartják többségben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják többségben vonzónak a fiatalnak látszó nőket? Mióta nem jó a nőies nő? (akin látszik a kora)

Figyelt kérdés

Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni.

Szerintem olyan,mint ha lassan mindenki pedo lenne már.

2013. febr. 25. 01:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És mit csináljon az aki természetes módon ilyen? Én 21 vagyok de 15-16-nak néznek általában. Nővéreim 30 körüliek, de a velük egykorúakat általában 40-50-nek tippelem, olyan öregnek néznek ki mellettük. Szerintem biztos van jobb dolgod mind ezen felhúzni magad. Mindenki azt csinál amit akar.
2013. febr. 25. 01:48
 12/25 anonim ***** válasza:

Szaporodási szempontból jobb, egy fiatal nő még többet tud szülni és egészségesebbet. Szóval ilyen tudatalatti dolog.

Akkor úgy tűnik mégis van előnye hogy 26 évesen 18-nak nézek ki.

2013. febr. 25. 08:20
 13/25 Johnny B. Goode ***** válasza:

Kedves Kérdező, tiért választanád ugyanabból a típusú autóból a 10 évvel fiatalabbat?

Természetes, hogy a férfiak a fiatalabb nőkhöz vonzódnak, te talán egy 40 éves férfit választanál a 25 éves helyett?

Sajnos az idő halad, a bőr lötyögni kezd, az sem túl vonzó, azonban a normális ember el tudja fogadni, viszont akkor is vonzóbb a szemnek a feszesség, ez ellen nincs mit tenni.

Természetesen ebben nagy jelentősége van a fentebb írt tudatalatti dolgoknak is.

2013. febr. 25. 09:48
 14/25 Johnny B. Goode ***** válasza:

Hopsz, elírtam.

"Kedves Kérdező, miért választanád..."

2013. febr. 25. 09:49
 15/25 A kérdező kommentje:

Utolsó,félre értetted,én is pasi vagyok.

De mondjuk még nem olyan marha öreg...

Én nem a fiatalos kinézet,hanem a szépség, és a lélek szépségének együttese miatt választottam a barátnőket.

Az csupán a véletlen műve,hogy a legutolsó barátnőm,az fiatalnak látszott,de nem akarattal,csak örökölte,mint a 11es.

Én 23 vagyok,többnek látszom,de ennek ellenére volt már 30as és 18 körüli barátnőm is.Mindegyiken látszott,hogy hány éves,és szép volt úgy is.

Legalábbis szerintem.

2013. febr. 25. 13:37
 16/25 A kérdező kommentje:

Ja igen,11es,ha valaki nem fiatalnak akar látszani,csak ilyenek a génjei,azt nem lehet hibaként felsorolni,csak egy adottság...

Mondjuk lehet mindenhol kérnek személyit?Akkor nem lehet annyira jó.

2013. febr. 25. 13:39
 17/25 anonim ***** válasza:

Ahol már ismernek, ott nem kérik el, én sem nézek ki annyinak, amennyi vagyok. Volt idősebb, fiatalabb pasim is. Most is fiatalabb, én 34, Ő 24, nagyon jól megvagyunk, sőt, örülök, h ráleltem, Ő is így érez. Anyum sem néz ki annyinak, anyuja sem nézett ki. Ritkán sminkelek. Ált. 22nek néznek. Bár néha tetszik, h zavarba jönnek, rácsodálkoznak, h mennyi is vagyok.:)

De néha nyűg..

2013. febr. 25. 15:01
 18/25 anonim ***** válasza:
volt olyan is, h nézett az eladó, de mégsem kérte el személyim.:)
2013. febr. 25. 15:03
 19/25 A kérdező kommentje:

elég ...fiatalos,vagy hogy is mondjam az írásmódod.Gondolom a beszéded is ilyen stílusu.

Meg olyan kis kedvesnek is tűnsz.Elég jó emberismerőnek tartom magam,és biztos vagyok benne,hogy szerencsés a pasid.

De legalább biztos nem vagy olyan,mint az,aki azért utasított vissza,mert fiatalabb vagyok nála 5 évvel.Elvileg minden más stimmelt,de elég makacs,és elvileg értelmiségi...

2013. febr. 25. 15:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Biztos azért, mer, elég sok fiatalnak segítek, beszélek velük, persze az idősebbekkel is jól kijövök sosem volt gondom, beilleszkedni sehol sem.:) Meg köszönhető annak is elég sok felé éltem, sok emberrel találkoztam, nyitott is vagyok. Köszi.:)

Igen a haverjai is irigyek.

2013. febr. 25. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!