Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartják többségben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják többségben vonzónak a fiatalnak látszó nőket? Mióta nem jó a nőies nő? (akin látszik a kora)

Figyelt kérdés

Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni.

Szerintem olyan,mint ha lassan mindenki pedo lenne már.

2013. febr. 25. 01:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

"Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni."

Ezt te honnan szeded? :D Én egyáltalán nem tapasztalok ilyesmit.

2013. febr. 25. 01:03
 2/25 anonim ***** válasza:
ez hülyeség
2013. febr. 25. 01:05
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

Valahol olvastam egy ilyen kutatási eredményt, hogy a férfiak számára arcra legvonzóbbak a kb. 16 éves lányok. Gondolom, mert már a nőies jellegek teljesen látszódnak rajta, viszont az öregség jelei még nem látszódnak rajta.

Nem akarok bunkó lenni, de egy nőt nem a ráncok tesznek nőiessé.

2013. febr. 25. 01:05
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
egy nő olyan 18- 26 iga legszebb genetikailag a fiatalabb nő termékenyek és a fajfentartás miatt evidensebb azt választani ez ösztön formályában maradt fenn engem is a fiatal lányok izgatnak nagyon vonzók ... meg kis naivak :P
2013. febr. 25. 01:07
 5/25 anonim ***** válasza:

A lentebbi "melyik a jobb csaj" kérdésről jutott eszedbe, vagy csak általában? Ott természetes, hogy a kislányosabbat választották, itt többségben 20 év alattiak, vagy alig 20 felettiek írnak, esetleg olyan pasik, akik idősebbek, de a 20 alatti korosztály érdekel (van kivétel, de kevés).

Amúgy az életben ennyire nem erre billen a mérleg.

2013. febr. 25. 01:08
 6/25 A kérdező kommentje:

Látom a tiniket,és az öregebbeket is-ki hogy akar kinézni.Konkrétan egy iskola 500 méteres körzetében dolgozom 1 éve...Látom hogy a 30 éves nő ránctalanítózik,fiatalító krémezik,amikor még közel sincs az öreghez.Ha látok egy képet a neten,amin csak fej van,és ki is van festve,akkor nem tudhatom biztosra,hogy az most egy gyerek,aki felnőtt akar lenni,vagy egy felnőtt,aki gyerek akar lenni.

Meg ilyesmi apróságok.

2013. febr. 25. 01:10
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

3! érdekes, de nem egyformák a lányok vonásai sem,

kedves kérdező: hát ez régóta így van, mert mindenki a fiatal után megy, bárki bármit állít,

hát én spec nem akarok annyinak sem kinézni, arról nem tehetek gyárilag fiatalabbnak nézek ki, mondjuk ez engem nem érdekel, mert nem is előny maradjunk ennyiben N

2013. febr. 25. 01:10
 8/25 A kérdező kommentje:
Igen,a ki a jobb csaj volt az utolsó,ami miatt rákérdeztem.Ott is van egy nő,meg egy lány.És a többség a lányra izgult rá.
2013. febr. 25. 01:11
 9/25 anonim ***** válasza:
mert szebb meg a másik nekem kicsit husos és már amiatt nem tetszett mellesleg én valahaogy így nem keverem a korosztályokat vagy azért mert fiú vagyok és másképp látom am meg 22 f de én is szoktam ránctalanitó meg hidratáló krémeket használni ...
2013. febr. 25. 01:21
 10/25 anonim ***** válasza:

Régen is a fiatal lányok voltak vonzók, nem véletlen, hogy anno az volt a divat, hogy a 15-16 éves lányokat férjhez adták 30-as, 40-es férfiakhoz! Ha egy lány húszéves koráig nem ment férjhez, az bizony már öregnek, vénlánynak számított!

Azt mondják, egy nő 19-21 éves korában a legvonzóbb, amikor már felnőtt, nőiesen néz ki, de még semmilyen formában nem jelent meg rajta az öregedés.

Ennek nyilván nagyrészt biológiai oka van, és azért próbálnak a nők fiatalabbnak kinézni, mert ösztönösen tudják, hogy a fiatal felnőtt nők a legvonzóbbak szexuálisan.

2013. febr. 25. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!