Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú nőnél állapodhatok meg? Milyen nők azok akikben lehet bízni?
Én a 13. lány mellett állapodtam meg, mármint eddig csak eljegyzés volt, gyermeket nem akar de ez nem is baj. Lényeg h boldogok vagyunk együtt.
De ehhez meg kellett ismernem több lányt is. Mert mindegyikből hiányzott valami, vagy tetszett de hülye volt, fogyatékos, vagy sok egyéb más.
De benne megvan minden ami kellett.
Én is 28/f vagyok egyébként.
azt csak te tudhatod milyen lányok tetszenek és itt nem csak a külsőre gondolok, hanem pl hogy legyen IQ-ja is. tudj vele beszélgetni is....és minden olyan dolog amit te elvársz.
én a 7. férfi mellett kötöttem ki, mert őt tartom megfelelőnek a magam számára. én viszont első voltam a férjemnek.
soha ne maradj meg véglegesen olyan nő mellett akiből hiányolsz valamit, mert akkor nem leszel boldog.
az pedig hogy milyen nőkben lehet megbízni. sajna az ítélőképességeden múlik, mennyire ismered ki a párkapcsolat ideje alatt a partnered, és bizonyos idő után el tudod dönteni, hogy szavazhatsz e bizalmat vagy sem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!