Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, miért nem vesznek észre azok akikben látnék lehetőséget?

Figyelt kérdés

Pár lányra úgy néznek mintha nem is földi halandók lennének, őket szeretnék meghódítani, bennük látnak kapcsolati lehetőséget, felkeltik az érdeklődést.

Nem azt várom, hogy kinyalják a seggemet, mert nem egy pincsikutyát akarok aki állandóan csak a kedvemet lesi sem egy rongybabát amit úgy rángatok ahogy akarok, egyszerűen csak szeretném, hogy nőként kezeljenek, értékeljenek, meg akarjanak szerezni maguknak.

Én sem érek kevesebbet, mint azok a lányok akik megkapják ezt a fajta figyelmet és ők sem adnának többet.

Lelkileg értékesnek tartom magam, csinos is vagyok, szerintem intelligens is, bár ez is kinek mi.

Nagyképű sem vagyok, sokan mondják, hogy félénk vagyok meg félszeg, keveset beszélek sokszor azzal szekálnak. Egyszerűen csak nem beszélek ha nincs mit mondanom, nem is értem miért várják el, hogy állandóan csicseregjen valaki csak mert nőből van.

Komoly nőnek tartom magam, egy mély lelki kapcsolatot szeretnék ami persze szenvedélyes is.

Mostanában inkább csak barátkozom aztán ami kialakul...

Nem mondanám, hogy erőltetem a társkeresést. Egyedül is jól érezem magam csak nem értem, hogy miért érdemlek kevesebb figyelmet más lányoknál, miért lehet engem kevésbé szeretni, miért nem lehet rám úgy vágyni mint rájuk, miért nem tudnak rám úgy nézni vagy csak csökkent érzelmi intelligenciával rendelkezők. :/

Nem lenézésből beszélek, sajnos tények. Nagyon kevés komoly igazán jó lelkű férfi van aki emellett szenvedélyes is és a stílusában sincsen kivetnivaló.

Nem a hangoskodó kulturálatlan kigyúrt bunkókra bukom.

Nem értem mit tehetnék annak érdekében, hogy végre valahára olyan férfi vegyen észre amilyenre vágyom. Nekem az úgy nem megy, hogy csak megpróbáljuk milyen lenne egy kapcsolat aztán vagy beleszeretek vagy nem. Egyedül akkor próbálnám meg így ha érezném, hogy bele tudnék szeretni és a másik már szerelmes.

21/N

2012. aug. 10. 19:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

légy magabiztos ennyi,komoly csak ennyi :)

hol élsz?

2012. aug. 10. 19:50
 2/19 A kérdező kommentje:

Erre privátban válaszolok annak akit érdekel. :)

Érdekelne ki mit gondol.

2012. aug. 10. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Te is kezdeményezhtesz, nem csak a fiú. Ha felkelti valamelyik hím egyed az érdeklődésed, nyugodtan menj oda hozzá... :)
2012. aug. 10. 19:55
 4/19 A kérdező kommentje:

Kezdeményezek ha olyanom van, csak ritka alkalom amikor mindketten ráérnénk nem futnánk valahová, meg nyilván hangulatfüggő.

Pl. ha elhívok valahová valakit aki tetszik fbon az nem nyomulás?:D

Ne én vadásszam azért le. :D

2012. aug. 10. 19:58
 5/19 anonim ***** válasza:

1. Volt már pasid komolyabb kapcsolatod?

2. Ha volt vagy voltak pasik akkor mennyi?

3. Csaltak e meg, vagy hagytak e már el.

4. Volt e nagy csalódásod olyan pasiban akit nagyon szerettél?

5. Saját bevallásod szerint, ami fontos, szerinted miért nem kapsz több figyelmet?

6. nem lehet h a külsőddel van gond?

7. nem lehet h túl apácásan öltözködsz?

8. nem lehet h jót tenne egy jó fodrász új hajstílus, egy kozmetikus?

9. Nem lehet h túl görcsösen akarsz pasit találni, hogy már nagyon kéne de miért nincs jajj mááár akarok...??

10. Nem lehet h nem is lehet téged megközelíteni mert semmi mosoly, elutasítóan viselkedsz nézel a pasikra?

11. Talán a kezdő lépést te is felvehetnéd néha, a szemkontaktust, vagy esetleg köszönni megszólítani egy pasit aki tetszik?

12. nem lehet h hamar a közepébe vágsz egy pasival egy kapcsolatba? Még alig tudsz róla valamit de már beleéled magad azonnal, ahelyett h jobban kiismernéd??

csak ennyi kérdésem lenne :)

2012. aug. 10. 20:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem volt még barátom sem, annyira szeretném, hogy egy olyan férfi mint amilyet szeretnék a barátnőjének, szerelmének nevezzen és boldogok legyünk! :)
2012. aug. 10. 20:04
 7/19 anonim ***** válasza:

értem, szóval nem volt még pasid.

De a többi kérdésemre nem válaszoltál! :)

plusssz kérdés:

Még alkalmi sem volt ergo szűz vagy?

2012. aug. 10. 20:06
 8/19 A kérdező kommentje:

3. Nem csaltak meg, nem is volt kinek. Bár egy viszonzatlan szerelmet úgy éltem át mintha megcsaltak volna hiába tudom, hogy nem így van.

4. Legjobb fiúbarátomba szerettem bele most meg barátság sincs már jó ideje.

5. Nem vagyok egy feltűnő jelenség, sokan visszahúzódónak mondanak pedig csak új közegben nehezebben engedem el magam. Hitték már azt rólam, hogy részeg vagyok pedig csak tök felszabadult voltam alapból. :D

6. Nem hiszem, biztos van akinek nem lennék az esete, de elégedett lehetek a külsőmmel. Mindjárt megyek is futni csak ezt lekörmölöm. :)

7. Miniszoknyát szoktam hordani amíg lehet, nem szeretem a nadrágot. Van pár kivágott felsőm, de azért nem túlzom el. :)

8. Lehet, kinek nem?:D

9. Alapból görcsös vagyok. Tök hétköznapi dolgokon is. :/

10. Van akivel megtalálom a közös hangot viszont néha érzem mintha egy fal lenne, egyszerűen félek valamitől. Nem tudom mitől. Talán szorongásnak mondanám. Szedek vitaminokat azóta kevésbé érzem ezt. :)

11. Szemkontaktus nekem túl intim, tolakodó, egyáltalán hogy képzelném... Lehet nem is kellenék neki vagy van barátnője. :/

Megszólítok bárkit csak ahhoz olyan helyzet kell, hogy találjak külön indokot, hogy megszólíthatom. Pl. vonaton nagyon jól lehet ismerkedni, beszélgetni bárkivel. :)

12. Nem szoktam beleélni magam, próbálom inkább barátként indítani aztán ha jön magától úgyis kialakul... Nincs szükség rá, hogy erőltessük. Szeretem emberileg is megismerni azt a valakit mielőtt összejövök vele. Főleg, hogy számomra emberi értékekben mérhető a férfiasság.

Nem tudom mennyire kéne ezt ide kiírnom, de válaszolok. :)

Egy fiúbaráttal alakult egy kicsit több barátságnál, de szerelem mégsem lett belőle. Inkább én "másztam rá". xD

2012. aug. 10. 20:15
 9/19 anonim ***** válasza:

köszönöm :)

"Szemkontaktus nekem túl intim, tolakodó, egyáltalán hogy képzelném"---ez intim?? Ez nagy dolog?

De ugyanakkor meg kezdeményeznél és leszólítanál pasikat aki tetszik...hmm na mindegy végül is az utóbbi jobb mert kezdeményeznél. :)

Szóval akkor van előtted egy naaagy magas fal, ami mellett van egy mérce. Ezen a falon nem bírnak átjutni a pasik, képtelenek rá, mert nehezen engeded be őket az életedbe. Több kritériumnak is meg kell felelnie. ---> Mondjuk ez meg azért érdekes mert gyakorlatilag kezdeményeznél akár vonaton. Szóval így nem fér össze a kettő.

Szerintem adhatnál egy kis bizalmat egyrész saját magadnak másrészt pedig esélyt azoknak a pasiknak akiknek tetszel.

ÉS ha rád néznek, könyörgöm nézz vissza! Hogy bíztatást adj!

Mi vagy te apáca??

És ha arra kerül a sor odáig jutsz, akkor meg ülj le velük szépen beszélgess velük, ismerd meg őket , és ezt a találkozást meg beszélgetéseket szaporítsd, és ha még sem olyan a pasi akkor abbahagyhatod és pá, és új vizekre evezel.

2012. aug. 10. 20:25
 10/19 anonim ***** válasza:
A belső lelki állapota nagyon meglátszik mindenkin. Na most emberek között a te esetedben nem az van, hogy 1. érezni, hogy nagyon szeretnél már egy kapcsolatot, és ez nem vonzó 2. nem érzed magad jól és ezért nem érezni a szexuális energiád? Nem is annyira a külső (persze az is nagyon számít) mint a személyedet körülölelő hangulat, érzés a lényeg. 24F
2012. aug. 10. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!