Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, miért nem vesznek észre azok akikben látnék lehetőséget?

Figyelt kérdés

Pár lányra úgy néznek mintha nem is földi halandók lennének, őket szeretnék meghódítani, bennük látnak kapcsolati lehetőséget, felkeltik az érdeklődést.

Nem azt várom, hogy kinyalják a seggemet, mert nem egy pincsikutyát akarok aki állandóan csak a kedvemet lesi sem egy rongybabát amit úgy rángatok ahogy akarok, egyszerűen csak szeretném, hogy nőként kezeljenek, értékeljenek, meg akarjanak szerezni maguknak.

Én sem érek kevesebbet, mint azok a lányok akik megkapják ezt a fajta figyelmet és ők sem adnának többet.

Lelkileg értékesnek tartom magam, csinos is vagyok, szerintem intelligens is, bár ez is kinek mi.

Nagyképű sem vagyok, sokan mondják, hogy félénk vagyok meg félszeg, keveset beszélek sokszor azzal szekálnak. Egyszerűen csak nem beszélek ha nincs mit mondanom, nem is értem miért várják el, hogy állandóan csicseregjen valaki csak mert nőből van.

Komoly nőnek tartom magam, egy mély lelki kapcsolatot szeretnék ami persze szenvedélyes is.

Mostanában inkább csak barátkozom aztán ami kialakul...

Nem mondanám, hogy erőltetem a társkeresést. Egyedül is jól érezem magam csak nem értem, hogy miért érdemlek kevesebb figyelmet más lányoknál, miért lehet engem kevésbé szeretni, miért nem lehet rám úgy vágyni mint rájuk, miért nem tudnak rám úgy nézni vagy csak csökkent érzelmi intelligenciával rendelkezők. :/

Nem lenézésből beszélek, sajnos tények. Nagyon kevés komoly igazán jó lelkű férfi van aki emellett szenvedélyes is és a stílusában sincsen kivetnivaló.

Nem a hangoskodó kulturálatlan kigyúrt bunkókra bukom.

Nem értem mit tehetnék annak érdekében, hogy végre valahára olyan férfi vegyen észre amilyenre vágyom. Nekem az úgy nem megy, hogy csak megpróbáljuk milyen lenne egy kapcsolat aztán vagy beleszeretek vagy nem. Egyedül akkor próbálnám meg így ha érezném, hogy bele tudnék szeretni és a másik már szerelmes.

21/N

2012. aug. 10. 19:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Egy szimpla beszélgetés kevésbé intim, mint a szemezés. Leszólítanék ha olyan az alkalom, sokszor nem olyan. Meg nem fogom magam reklámozni, beszélgetünk aztán ha érdeklem kér mobilszámot, nem nem. azért magasak az elvárásaim mert hosszú távra szeretnék társat, ha lehetséges egy életre. Nincs előírva hol botlik bele az ember az igaziba. Még mindig jobb, mint utcán, ott úgysem siet sehová, van idő nyugisan beszélgetni. :)

Rám néznek, visszanézek, párszor megy ez aztán nem néznek oda vagy én jövök zavarba. :/ Kínos ez... Akkor inkább beszélgetnénk.

Igen, szerintem is nagyon meglátszik. Ezek is igazak. Ismerek párat aki külsőre érdekes viszont valamiért vonzóak miután beszéltem velük 5 mondatot. Olyan is volt, hogy külsőre tetszett mégis hidegen hagyott.

2012. aug. 10. 21:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni mit tehetnék, hogy ne kövessem el újra ezt a hibát, hogy életem szerelme ne nézzen rám úgy... :S
2012. aug. 11. 00:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Szeretetigény nálam olyan mint a levegő. Nem lehet pótolni az a szeretetet amit egy másik ember adna. Hiába szeretem magam. Ha valaki csak azt tapasztalja, hogy nem lehet őt szeretni akkor hogyan higgye el magáról, hogy szerethető? Nem harcolhatok egyedül egy világ ellen.
2012. aug. 12. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem a világ ellen kell harcolni,a te egyes tulajdonságaid a nagyobb ellenségeid amik nem hagynak érvényesülni,mert egyébként a világ sok lehetőséget kínál amire szükségünk van.

Egyébként megfigyeléseim szerint két fő hiba van sok ember életében,sokan túlságosan a gondolataikba zárkóznak,a másik ugyanilyen probléma ami talán nálad is közrejátszik hogy az érzelmek fölémagasodnak a gondolkodásod fölé.

Másrészt kissé úgy érzem álomszerű életet élsz,ehhez tartoznak a fokozottabb elvárások.Azt hiszem talán jól vettem le az írásaidból.

Valamennyire átéreztem amiket mondtál mert én is ilyen voltam,de én már változtam hisz előrébb vagyok 4 évvel.

2012. aug. 12. 21:27
 15/19 A kérdező kommentje:

Mit értesz álomszerű élet alatt?

Azért magasak az elvárásaim mert lehetőleg egy életre szeretnék társat választani. Nem várhatja senki, hogy olyannal legyek aki inkább nyűg lenne, mint öröm és más után vágyakoznék titokban. Megismertem pár rendes, vonzó, kapcsolatra alkalmas férfit csak ki is kell alakulnia.

2012. aug. 12. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Amiket írtam azt a leírásaidból néztem,persze válogasson az ember,csak nehogy átessen a ló túloldalára.Az álomszerű alatt azt értettem hogy olyan dolgokat fogalmaztál meg amit sok ember nem írna le,kifogásoltál jó pár dolgot,szóval ezért írtam,mert ha enyi kikötésed van akkor csak a szőke hercegek fognak átmenni a vizsgán,miközben ha kicsit módosítanál a leírtakon máris könnyebb lenne számodra.te nem érzed úgy hogy különleges elvárásaid vannak?

(A tévedés jogát fenntartom) :p

2012. aug. 12. 22:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek alapelvárások egy működőképes hosszú távra szóló kapcsolatnál. Minőség a fontos. Nekem nem lenne könnyebbség olyannal együtt lenni akire nincs szükségem vagy akivel nem lennék elégedett. A7zért nem említik meg sokan különlegesebb(?) dolgokat mert igénytelenek és mindegy, hogy kivel vannak csak legyen valakijük.
2012. aug. 16. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:
A kérdésedre választ nem tudok adni, csak azért írok, mert sokmindenben hasonlítunk és átérzem a helyzetedet. Sok gondolat, amit megfogalmaztál olyan, mintha csak én írtam volna. 21L
2012. aug. 28. 19:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Önsajnálat level99
2012. szept. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!