Már minden lehetőséget megpróbáltam, mit tegyek, ha nem vesznek fel sehova se, még betanított munka lehetőség is kevés?
Álláskereső emberke vagyok jelenleg,de sehol nem kapok munkát,Győrtől 23KM-re lakom. Már megpróbáltam minden lehetőséget,de egyik se jött össze. Könnyűgépkezelői és Biztonsági Őr végzettséggel rendelkezem,de egyik se adott a régióban,még betanított munkalehetőség se jött össze. Minden nap a Workania.hu,bazar.hu,nyugatrmk.hu-t nézegetem,de semmi munka.... Naponta kapom a friss álláshírdetéseket a Jobline a Jobinfo portáltól de ott s e ajánlanak olyan állást,ami megfelelne az én végzettségemnek. A győri Tesco álláshírdetésére is jelentkeztem,de elutasítottak onnan is,semmi reményem...A beutazásra sincs naponta pénzem,hogy állást keressek 770FT oda-vissza Győrig a jegy/naponta.
Mit tegyek szerintetek??
Köszönöm szépen a válaszod!
Igazából a helyzet az,hogy már nem a győri kirendeltségnél vannak az adataim. Most Júliusban átküldték a Téti kirendeltségre,így ott vagyok felvéve. A munkaerő közvetítőknél is próbálkoztam: Trenkwalder,Manpower,de azóta semmi lehetőség nem érkezett tőlük. Az Ipari Parkot ismerem,de a mostani Gyárakat nem igazán,mivel vannak újonnan települt cégek... Interneten fennt vagyok mindegyik állásportálon regisztrálva,de onnan se érkezik semmi más,csak mérnöki állások... Utoljára 2011.Július 11-én jártam a Munkaügyi Köpontba,de nem ajánlottak semmit se,olyan volt,mintha egyáltalán nem foglalkoztak volna az emberrel,most nagyon rossz helyzetben vagyok,hogy semmit se tudok fizetni,pedig kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!