Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés

A srác húsz, én tizenkilenc, nagyon jól elvagyunk, de mégis érzem, hogy már más vele, mit régen.

pl, találkoztunk buszmegállóban és hirtelen bevágta, hogy jól nézel ki, aztán megdicsérte a szemem, utána mentünk városban és hirtelen lesmárolt... mit akar? mert egyszer eltaszít magától, utána meg vonz... annyira gáz ez az egész...

2009. szept. 9. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:

És hogyan taszít el? Mert azt nem írtad le. Simán lehet egyszerű hangulatváltozás is. Az kérdés, mennyire taszít el. Tehát jó lenne egy példa. Ennyiből pedig csak annyit tudnék mondani: minden rendben van a kapcsolatotokkal.

Sárky

2009. szept. 9. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
pl. olyan ki piti üggyel taszít el magától, hogy találkozik Annával ( csak mondtam egy nevet), és alig van ideje... ez benne a gáz! ezért nem értem, mit is akar...
2009. szept. 9. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Értem. Sokszor találkoztok? Mert az is lehet egy ok, hogy vágyik egy kis szabadságra. Ha viszont kevésszer, akkor mondd el neki, hogy szeretnél több időt tölteni vele.

Sárky

2009. szept. 9. 22:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Általában elég gyakran találkozunk, mert nekem még ott van a suli, és most már neki is.
2009. szept. 10. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

elég bunkón viselkedik,én nem tűrném h valaki ezt csinálja velem

vagy kellesz neki v nem ,vagy szeret v nem

jó játszani egymással de csak határokon belül

2009. nov. 12. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!