Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbíznátok valakiben aki már 1x2x füllentett nektek vagyis eltitkolt dolgokat?
facebookon levelezett más lányokkal, azt állította csak barát de a telefonszámát akarta megszerezni.Ti mit tennétek?
Ez régebben volt, de nem hagy nyugodni a gondolat hogy újra megteszi.
Meg ilyet írt "nem az a kérdés mással mit csinált hanem h.velem hogyan viselkedik..."
Meg h.ő ilyen nem érzelgős típus mikor esik már le a tantusz..."
:( ezek után mit gondoljak?
Igazuk van az előttem szólóknak!
Nem könnyű meglépni a szakítást, de hosszútávon neked lesz jobb :-)
Köszi Reéni és többiek a válaszokat.Mostmár tisztábban látok.
Vannak ilyen emberek is és őszinték is.Csak abból kevesebb van sajnos.És mit csináljak ha keres mit mondjak neki h.bocs nem az a fontos mással mit csinálsz hanem az h.velem nem vagy elég őszinte.?V.hogy a távkapcsolat úgysem működne.Ő már azt tervezte h.kimegyek hozzá és együtt fogunk élni...én is azt terveztem de néha elbizonytalanodom..
ez hülye ezt írta most:
"az pedig úgy volt. csak te vagy paranoiás. és én már egyáltalán nem bízom benned, mert mikor megígértél valamit 6-szór, akkor 7-szer szegted meg
menj bujj ösze velük velem már többet nem fogsz
csumi
miről beszél?mit szegtem meg?h.előhoztam a témát?
Úrsiten mellébeszél!
semmit se tudott ahhoz hozzáfűzni h.más lányoknak írt és rájuk gondolt.
Hát ez... hülye.
Mit szegtél meg?? Hagyjad szerintem...
Hogy nem kutatok a facebookjába.
és nem féltékenykedem...
tényleg nem értem akkor miért kell lezárnia ha nincs mit titkolni...
szerinte én csak kitaláltam az egészet ,megírtam neki h.vége
erre ő:
végeztél??? mit reagáljak arra, hogy te tény ként kezelsz nem létező dolgokat, minthogy másokra gondoltam meg hasonlók. erre nem lehet reagálni... kezelésre szorulsz, mert amit csinálsz az nem normális. leléptem, mert azt hittem a barátnőmmel fogok beszélgetni, de ehelyett csak kitalációkra alapozott baszogatást kaptam. köszi erre nem vagyok kíváncsi. beszélgess csak magadban, mert az úgy is jól megyneked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!