Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbíznátok valakiben aki már 1x2x füllentett nektek vagyis eltitkolt dolgokat?
Figyelt kérdés
facebookon levelezett más lányokkal, azt állította csak barát de a telefonszámát akarta megszerezni.Ti mit tennétek?
Ez régebben volt, de nem hagy nyugodni a gondolat hogy újra megteszi.
2013. febr. 24. 13:29
1/31 anonim válasza:
kiherélném, utána nyugodtabb lenne, kedvesebb
2/31 A kérdező kommentje:
Hát épp ezért hagytam el anno aztán megígérte h.nem fog levelezgetni meg ilyenek.De váltig állítja h.csak barátok voltak.és h.végig engem akart.Szerinted ezt ki hiszi el?
2013. febr. 24. 13:34
4/31 A kérdező kommentje:
Én is legszívesebben kiheréltem volna!De utána kibékültünk....mert hülye voltam?
2013. febr. 24. 13:35
5/31 anonim válasza:
hát nem tudom, szerintem mehetett volna a fenébe, de ha adsz neki még egy esélyt a lelked rajta
6/31 A kérdező kommentje:
Adtam neki még egy esélyt, de egyszerűen képtelen vagyok elhinni azt h.csak én kellek neki.Lehet azóta nem csinálja, de mégsem bízom 100%-osan.Van így értelme folytatni?
2013. febr. 24. 13:52
7/31 anonim válasza:
Hát így már nem igazán van értelme...
Anno hogy derült ki, hogy mással levelezett?
8/31 A kérdező kommentje:
Úgy hogy véletlenül úgy maradt a gépe h.betudtam lépni a face oldalára és elolvastam miket írt.Aztán azóta megváltoztatta a jelszavát.Megígérte nem fog levelezni más csajokkal.De azt nem tudom elhinni h.mindvégig engem akart akkkor miért foglalkozott más lányokkal is??
2013. febr. 24. 14:07
9/31 anonim válasza:
Mert egy barom.
Sose fogom megérteni az ilyen embereket... Lehet egy kis önbizalomtuningra vágyott, persze ez se elfogadható.
A véleményem az, hogy ha eddig nem sikerült ezt elfelejtened (amit megértek), akkor jobb, ha szakítasz vele. Biztos találsz olyat, akinek elég, ha csak te adsz neki önbizalmat!
10/31 A kérdező kommentje:
De mindez már több mint egy éve történt.És mi lesz ha egyedül maradok, szeretem őt.(viszont most nincs velem mert külföldön dolgozik) nem akarok újból randizgatni és elhagyni se mert már túl sokat fektettem ebbe a kapcsolatba.:( Nem tudom mit tegyek...néha úgy érzem szeretem néha pedig csak gyűlöletet és ürességet érzem.
2013. febr. 24. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!