Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megbíznátok valakiben aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbíznátok valakiben aki már 1x2x füllentett nektek vagyis eltitkolt dolgokat?

Figyelt kérdés

facebookon levelezett más lányokkal, azt állította csak barát de a telefonszámát akarta megszerezni.Ti mit tennétek?

Ez régebben volt, de nem hagy nyugodni a gondolat hogy újra megteszi.

2013. febr. 24. 13:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Abszolút megértelek, mert majdnem ugyanebbe a helyzetbe vagyok. És nekem is hiába tanácsolják, hogy hagyjam el, nem megy...

Könnyű kívülről tanácsokat adni.

Még annyit tehetsz, bár ez elég nagy szemétség és kapni is fogok érte az itt válaszolóktól, de valahogy próbáld megnézni a facebookját, vagy az e-mailjeit. Bár ez csak az utolsó lehetőség legyen, ha tényleg nem tudsz megnyugodni.

2013. febr. 24. 14:31
 12/31 A kérdező kommentje:

És attól jobb lesz?A múltat úgysem tudom kitörölni.:(

Lehet csak még nagyobb fájdalom érne.

2013. febr. 24. 14:36
 13/31 anonim ***** válasza:
Én nem. Ismerek krónikus hazudozókat sumákolókat, ez náluk jellemvonás. Nem kéne ilyen.
2013. febr. 24. 14:41
 14/31 A kérdező kommentje:
hogyan tudnék megbocsátani neki?Miért nem tudtam eddig?Néha néha előjön bennem ez a rossz érzés akkor előjön bennem a féltékenység.De tudom most nincs is ideje csajozni mégis ott lapul bennem a bizonytalanság.Mit csináljak?
2013. febr. 24. 14:41
 15/31 anonim ***** válasza:

Ez igaz, de csak azért írtam, mert, ha csak így tudnál megnyugodni, akkor tedd meg.

De az tény, hogy van rá esély, hogy még nagyobb fájdalmat okozol magadnak.

Én is néztem a volt pasim fb-ját, mert nagyon gyanús telefonokat kapott, és rávettem magam... Bárcsak ne tettem volna, de legalább kiderült, hogy megcsal.

Nem tudom mit tehetnél. Beszélj vele valahogy, kérd meg, hogy nyugtasson meg, hátha segít.

2013. febr. 24. 14:44
 16/31 A kérdező kommentje:

Azt állítja megváltozott értem.És lemondott a "barátairól"

meg hogy szeret engem.de múltkor is füllentett valamit pl parfümöt vett nekem és az árát kicsit eltúlozta...stb pedig nem is annyiba került.

2013. febr. 24. 14:50
 17/31 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit megbocsátani, mert mint írtam, jellemhiba. Vagy elfogadod vagy nem.
2013. febr. 24. 14:51
 18/31 A kérdező kommentje:
jellemhiba?Szuper!hát nem tudom elfogadni biztos nem tudom azt ha hazudnak nekem.
2013. febr. 24. 14:58
 19/31 A kérdező kommentje:

Még beszélni se lehet vele erről mert egyből kiakad, hogy már megint kezdem.És h.az önbizalmát lerombolom meg ilyenek...meg engem szeret és ne fogalalkozzak azzal másssal mit csinált.meg hülyeségeket beszélek én.

???Tényleg jellemhibás ez a csávó.

2013. febr. 24. 15:00
 20/31 anonim ***** válasza:
Akkor mi a francot keresek mellette? Kicsit tartsd már többre magad... Nekem is volt egy ilyen pasim, aki állandóan hazudozott, nagyon durvákat. Inkább nem írok példákat, mert nem akarom, hogy rámismerjenek, elég egyedi f*szságokat talált ki. Én úgy kiábrándultam belőle a 3. ilyen kamuja után, hogy szabályosan az undor fogott el, ha csak a közelemben volt. Hagyd ezt a fenébe, ennél 1000x jobbak vannak.
2013. febr. 24. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!