Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbíznátok valakiben aki már 1x2x füllentett nektek vagyis eltitkolt dolgokat?
facebookon levelezett más lányokkal, azt állította csak barát de a telefonszámát akarta megszerezni.Ti mit tennétek?
Ez régebben volt, de nem hagy nyugodni a gondolat hogy újra megteszi.
Abszolút megértelek, mert majdnem ugyanebbe a helyzetbe vagyok. És nekem is hiába tanácsolják, hogy hagyjam el, nem megy...
Könnyű kívülről tanácsokat adni.
Még annyit tehetsz, bár ez elég nagy szemétség és kapni is fogok érte az itt válaszolóktól, de valahogy próbáld megnézni a facebookját, vagy az e-mailjeit. Bár ez csak az utolsó lehetőség legyen, ha tényleg nem tudsz megnyugodni.
És attól jobb lesz?A múltat úgysem tudom kitörölni.:(
Lehet csak még nagyobb fájdalom érne.
Ez igaz, de csak azért írtam, mert, ha csak így tudnál megnyugodni, akkor tedd meg.
De az tény, hogy van rá esély, hogy még nagyobb fájdalmat okozol magadnak.
Én is néztem a volt pasim fb-ját, mert nagyon gyanús telefonokat kapott, és rávettem magam... Bárcsak ne tettem volna, de legalább kiderült, hogy megcsal.
Nem tudom mit tehetnél. Beszélj vele valahogy, kérd meg, hogy nyugtasson meg, hátha segít.
Azt állítja megváltozott értem.És lemondott a "barátairól"
meg hogy szeret engem.de múltkor is füllentett valamit pl parfümöt vett nekem és az árát kicsit eltúlozta...stb pedig nem is annyiba került.
Még beszélni se lehet vele erről mert egyből kiakad, hogy már megint kezdem.És h.az önbizalmát lerombolom meg ilyenek...meg engem szeret és ne fogalalkozzak azzal másssal mit csinált.meg hülyeségeket beszélek én.
???Tényleg jellemhibás ez a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!