Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok, hozzá ha a párotok bejelentené, hogy egy pasi meghivta őt lagziba kisérőnek, és el is akar menni vele?
Biztos bennem van a baj, én simán elmennék, és eszembe nem jutna, hogy más is lesz ebből.
Ha a párom menne el, azzal sem lenne semmi bajom.
Mégis, mi történne? Van rá egy százalék esélyem, hogy megcsal. Akkor meg egészségére, legalább kiderül mindkettőnk számára, hogy nem működik a kapcsolat, és nem vesztegetjük tovább egymás idejét. Szomorkodnék egy darabig, de ez van.
Lány voltam, ha számít.
Megmondanám neki, hogy nyugodtan mehet. Majd felhívnám azt a kis szöszit akit annyira utál és féltékeny rá, hogy csináljunk valami közös programot aznap. Ha ő más pasival megy lagzira akkor én más nővel megyek moziba/színházba/bulizni.
Amúgysem értem a pasi miért hívta el. Lagzikon remekül lehet ismerkedni, van bőven ott szingli lány. Szerintem akar a srác tőle valamit...de ne legyen igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!