Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam be hogy nem történt semmi?
1 hete egy buliban egy csinos csajjal beszélgettem, ittam de nem volt semmi. Neki már sok volt és beleült az ölembe meg ilyenek de nem vettem semmit komolyan, mindig leszállítottam magamról. A barátnőm nem volt ott. Híres vagyok a környéken szóval a barátnőm egyből megtudta és most kipakolt. Eskü nem csaltam meg. A csajnak is van valakije. Az ő barátnői meg az én haverjaim is beszéltek vele de nem hisz nekünk. Hogyan tudnám bebizonyítani hogy semmi nem volt?
26 F
1. Ha a barátnöd nélkül mégy buliba, akkor nem rugj be.
2. Ne engedd, hogy idegen csajok az öledbe üljenek.
3. Gondolkodj el, MIÉRT nem hisz neked a barátnöd?
Hát, most őszintén, nekem is rohadt rosszul esne, ha ezt hallanám vissza... ha elenged egyedül bulizni a barátnőd, az azt jelenti, hogy megbízik benned, erre meg ezt kapja?! Ezt kár bizonygatni, cimbora! Nem is feltétlenül a megcsalás a lényeg, bár én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy a barátnőd miért nem hisz neked... De már ne is haragudj, ha én másnap azzal szembesülnék, hogy a barátom félig ittasan egy vadidegen, bomba csajjal az ölében üldögélt, én is nagyon pipa lennék. Lehet, hogy nem dobnám ki, de az is biztos, hogy jó pár napig nem lennék képes szóba állni vele, mert ezzel gyakorlatilag megalázta a kapcsolatunkat egy rakás ember előtt (ezt csak tetézi, hogy "híres" vagy).
Legyen már benned annyi tartás, hogy nem flörtölsz más csajokkal, ha egyszer van párod. Ha egy srác nem akarja, hogy az ölébe üljön valaki, akkor egészen biztos, hogy nem lehet beleülni az ölébe. Vagy talán a leányzó lefogott, lekötözött és úgy mászott rád? Szerintem neked se volt éppenséggel ellenedre a dolog... ennél fogva meg teljesen jogos a barátnőd reakciója!
Legközelebb tiszteld meg azzal a barátnődet, hogy úgy viselkedsz a nyilvánosság előtt, ahogy egy kapcsolatban élő férfinak illik! Még akkor is, ha a párod épp nincs veled. Akkor nem fogsz ilyen helyzetbe kerülni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!