Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan bizonyitsam be neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyitsam be neki hogy az előző kapcsolatomban történt dolgok nekem semmit sem számitanak?

Figyelt kérdés
A barátom még szüz,én már nem.. megbántam,ha lenne rá lehetőségem nem feküdtem volna le az előző barátommal. Viszont ezzel kapcsolatba van hogy vitázunk,mert hogy neki soha nem lesz olyan ahogy ő elképzelte,hogy a lány is szüz ő is.. mindig mondom neki hogy nem kéne felhozni,igy is szar mert nagyon megbántam és sokkal inkább érdemes lenne ő rá,de nem ismertem meg hamarabb,de minden ellenére és rá úgy tekintek hogy ő az első. Igazából azzal akivel elvesztettem,2 alkalommal voltunk együtt 'úgy',mert hogy lefeküdtünk utána nem sokkal kiderült hogy megcsalt.. amgyarán kihazsnált,és egyből dobtam,tehát tapasztalatom abszolút nincs,tudom,hogy ez szinte semmit sem jelent mert megtörtént,de nem is élveztem semmi.. viszont vele.. tudom hogy ő mindent megad majd. és elsőként.. de hogyan mutassam ki neki ezt? Hogy nekem csak az számit ami vele fog történni?

2013. febr. 21. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Adj neki egy kis időt, hogy feldolgozza, mert ő most csalódott, hogy nem úgy lesz, ahogy elképzelte, de te biztosítsd folyamatosan arról, hogy az előző nem számított semmit sem, te ugyanolyan tapasztalatlan vagy, mint ő... majd túlteszi magát rajta.
2013. febr. 21. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon önző ahogy viselkedik veled! Meg kell értenie hogy neked volt már valaki az életedben, és ennyi. ezt el kell fogadnia. ne bizonygasd neki hogy nem számított az első. semmi köze nincs hozzá. Szerintem azért b*szogat ezzel mert bevan sz*rva hogy béna lesz, és hogy te már voltál mással és hozzá hasonlítgatnád.
2013. febr. 21. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az ő fejében vannak a bajok, hogy nem tudja értékelni hogy most vele vagy, ennyi erővel én is meg mindenki akik nem az elsők voltak egymásnak, ezzen rágódhatnának, de ami meg történt az megtörtént... Ne a múltban éljen már.
2013. febr. 21. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:

1:ezt te nem tudhatod, hogy vele jobban fogod élvezni vagy sem :D

2: ha a barátod ilyen böszm3, hogy ilyenen fenn akad,mert ő úgy akarta h mindketten szüzek vagytok, vagy mittudomén, akkor elég tré a gyerek :D szerintem az ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni,ha ez nem tetszik neki akkor dobd ki...ha fáj ha nem...

3: van tapasztalatod,ha már vkivel lefeküdtél akkor ne mond azt h nincs...mert igen is van...szóval ezt beszéld meg vele, hogy ilyenen ne akadjon ki...vagy legyen vége

Sok Sikert!

19/F

2013. febr. 21. 13:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Tény hogy van benne félelem,teljesitmény stb már beszéltünk ezekről,valahogy mindig sikerül megnyugtatnom. De néha előtör belőle ez az egész sztori,és zavarja.. megtudom érteni hogy zavarja,mert szivesebben vesztettem volna el vele.Onnan tudom hogy mindent megad majd,mert gyengéd velem és szeret.. az egy dolog hogy pl szexben idő kell,mint ahogy mindenben,de kivárja az ember ha igazán szereti a másikat.. az meg hogy tapasztalat.. nálam a tapasztalat jó pár hónapnál/évnél kezdődik,igazán semmit nem csináltam.Tehát nem vagyok tapasztalt.. és köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 21. 13:27
 6/6 mr.Joe 093 ***** válasza:

sima ügy, teperd le és túl lesz rajta.

na de a viccet félretéve. ha igazán szeret leszáll a sztoriról. hisz az előéleten nem nagyon tartozik másra mint rád és akivel voltál. mindenki életében van amit megbán, de sajnos ez van. az meg h ö mit szeretne és mit nem.... na ha nem tudja elfogadni h "élete szerelme" már nem szűz ö meg igen akkor vagy tegyetek ez ellen vagy dobd a pi**ába...

ja és ha bénázik, és az elsőt nem élvezed vele,akkor azt mond meg neki. és majd a további alkalmak (ha lesznek és ha eljuttok az elsőig) majd javítgattok ezen. erre rá kell érezni h hogy élvezitek mind a ketten a lényeg h ne görcsöljön már rajta a pasid mert ez nem jó. legyen férfi.

2013. febr. 21. 16:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!